- Reaction score
- 0
Amatorzy chcący poznać techniki produkcji metamfetaminy na dużą i średnią skalę.średniej skali produkcji metamfetaminy od prawdziwych profesjonalistów z szybką i przyjazną dla początkujących konfiguracją / recepturą z najwyższą / najczystszą wydajnością, jak wspomniano na początku Jestem amatorem, ale z odpowiednim przewodnictwem i wiedzą od kogoś, kto bardzo SZYBKO się uczy, który zwraca uwagę i stosuje każdy nauczany szczegół. właściwy sposób krok po kroku, nawet jeśli jest to trudniejsze niż uproszczony sposób metody, ponieważ łatwiej jest mi powiedzieć, gdzie mogłem zrobić coś źle lub jakie części metody mogę poprawić, aby działały najlepiej dla mnie wszelkie porady dotyczące metod lub rodzajów sprzętu nie ma znaczenia, czy jest kupiony w sklepie, czy zrobiony samodzielnie, jestem otwarty na wszelkie sugestie dotyczące konfiguracji dla 10-...15 kg tygodniowo wszelka wiedza na temat ilości każdego środka chemicznego potrzebnego do tego rozmiaru i operacji Jaka jest cena początkowa od chemikaliów po sprzęt potrzebny do tego rodzaju operacji Oczywiście będę miał mini wersję mojego zestawu do testowania partii przed przejściem na tak dużą, a także przed każdą dużą partią do uruchomienia testowego, zanim zrobię dużą partię tej ilości, podczas gdy ja ćwiczyć Chciałbym również zebrać razem większą konfigurację. Z góry dziękuję każdemu, kto zechce podzielić się ze mną swoją wiedzą.