• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Dead Drop Mrtve schranky Słowacja

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
XgfbVe0Y7S
JZCGDrlnu4
MVre1WEGRl
PYKN6CoIwg
U1kGd8ZtCA
Az2VWc6FS7
GoqUsKYR8c
S8461s25Ye
NFtQCgid8q

Priklady ako vyrobiť mrtve schranky v lesoch a parkoch
są kreatywne, innowacyjne, mierzą się z zapisem suradnic, fotografują, a samozrejmują pozory, aby nie było nikogo, na danych miestach nie ma śladu.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
članky o dead drops

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/dead-drops-making-methods-packaging-storage-and-description.75/

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/dead-drops-introduction.69/

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
:)Wystarczająco dobrze ) Czapki z głów dla

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
rozbawiłeś mnie i zachwyciłeś jednocześnie.... niewyczerpana liczba pomysłów i możliwości...

magnesy sprawdziły się u mnie wiele razy na X sposobów....any

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Nie mów nic, jeśli nie potrafisz powiedzieć nic dobrze...

Nie chcę być głupi, ale skoro "

primitiveintellectual"

pokazał kilka sposobów...
więc ten gość "

JesusCrystal"

ma odpowiednią ilość belmo z Kompavy w głowie

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
megatresk jakoś nie rozumiem dlaczego się o mnie potykasz, ty pół-totalitarysto ... czy ja ci gówno napisałem?

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
te obrazki są tylko z netu, to nie jest moja praca tylko takie pomysły jak to mogłoby wyglądać i otwarcie dyskusji na ten temat, co masz na myśli mówiąc "magnesy"? (śmiem się droczyć, z całym szacunkiem)

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Swoją drogą fajny nick JesusCrystal i wybór awatara kreatywności ci nie brakuje, może ktoś uzna to za zabawne ale kto wie może sam Jezus się uśmiechnie :-D

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
:LOL: :oops: :oops: Nie pomyślałem o tym, że mogą to być tylko zdjęcia ilustracyjne...

🤦😁
Z całym szacunkiem, bez przekleństw
2goaWPwrxF

do magnesów...konkretnie MAGNESY NEODYMOWE mają ze względu na swój rozmiar ogromną siłę odrywającą ( magnes 8x5x3mm 1,08 kg) i sprawdziły mi się w użyciu razem z mikroskopami (rozmiar uniwersalny) w dwóch wariantach- mocowanie magnesu jednym skrętem taśmy elektrotechnicznej lub za pomocą pistoletu do topienia silikonu.

Można go przykleić praktycznie wszędzie, w sekundę, naturalnym ruchem, bez zauważania otoczenia....

:D Cieszę się, że podoba Ci się nick.... minęło 12-13 lat odkąd ja i moi koledzy używaliśmy Jesus Crystal !!!!

Jesus Crystal, jeszcze go nie odkleiłeś?!

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
To wygląda interesująco, świetny pomysł, dzięki za poszerzenie moich horyzontów, będę musiał to przetestować.

Fedor Predkožka

Don't buy from me
Member
Language
🇨🇿
Reaction score
2
😂Czy ktoś ma lsd lub wie, gdzie mogę go dostać w dobrej cenie na Słowacji (zignoruj nazwę) dzięki.