- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
W mojej pierwszej syntezie 4 MMC postępowałem zgodnie z ogólną procedurą 100 gramów bromoketonu 200 ml 40% metyloaminy i 300 ml dcm 2 godziny 40 ° C temperatura opublikowana w wątku
I krystalizacja w roztworze wodnym 50/50 ipa
Otrzymałem 14 gramów wydajności w pierwszym wytrąceniu, a następnie pozostały roztwór macierzysty i przemycie acetonem, ponownie umieściłem go w zamrażarce, a następnie otrzymałem 6 gramów osadu.
Po krystalizacji moc kryształów jest bardzo niska i trwa tylko pół godziny.
Jak zwiększyć moc produktu i jak zwiększyć wydajność lub jakąkolwiek inną procedurę syntezy 4MMC o wysokiej wydajności i dużej mocy Mam 800 gramów 2-bromo 4-metylopropiofenonu, więc mogę przeprowadzić wiele badań nad nowymi procedurami.
I krystalizacja w roztworze wodnym 50/50 ipa
Otrzymałem 14 gramów wydajności w pierwszym wytrąceniu, a następnie pozostały roztwór macierzysty i przemycie acetonem, ponownie umieściłem go w zamrażarce, a następnie otrzymałem 6 gramów osadu.
Po krystalizacji moc kryształów jest bardzo niska i trwa tylko pół godziny.
Jak zwiększyć moc produktu i jak zwiększyć wydajność lub jakąkolwiek inną procedurę syntezy 4MMC o wysokiej wydajności i dużej mocy Mam 800 gramów 2-bromo 4-metylopropiofenonu, więc mogę przeprowadzić wiele badań nad nowymi procedurami.