Następne laboratorium zlikwidowane w tym roku 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
niesamowita inspiracja! użyli odczynników do uprawy konopi..... badabing! dzięki za opublikowanie!!! nigdy o tym nie myślałem...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Tendencje do uprawy chwastów to gówno do własnego laboratorium, ratuje tyłek (a raczej podłogę), gdy rozlejesz kwaśne rzeczy... mówiąc z doświadczenia :D
Dodatkowo przykryj pomieszczenie wytrzymałą folią i możesz upewnić się, że nie pozostawisz żadnych śladów, gdy zdecydujesz się zdemontować swoją operację.

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
drogi panie KokosDream(fajny nick) Dzięki za komentarz! Masz rację i oczywiście nie jest to najlepszy wybór dla, powiedzmy, długoterminowego laboratorium. Bardziej myślę o tym, aby zaprojektować łatwą do skonfigurowania w wielu krótko używanych przestrzeniach zorientowanych na tylko odrobinę pierwszego wrażenia kamuflażu i zbudować łatwo zablokowaną i zakrytą przestrzeń w określonej przestrzeni. Który jest również łatwy do demontażu. więc powiedzmy jeden projekt wsadowy, zmontuj wszystko, czego potrzebujesz, wykonaj swoją misję, zdemontuj i odejdź.

O folii dzięki za wskazówkę! wiesz, że też trochę eksperymentuję ze ŚWIATŁEM LED i uprawą roślin. LED w porównaniu ze starym oświetleniem natrium polega na tym, że oświetlenie LED po prostu schodzi w dół i nie ma na nie wpływu żadne warunki, które zmuszają cię do złapania światła, które tracisz. wady Rośliny rosną i plonują inaczej, ponieważ boki i poniżej nie mają wystarczającej ilości światła. myśleliśmy o eksperymentowaniu z lustrami na podłodze i po bokach, ale oczywiście folia o dużej wytrzymałości może być opcją, ale nie wiem, jak to działa z odbijaniem światła sojuszniczego widma, ale w każdym razie dzięki za inspirację, którą mogę wypróbować w zupełnie innym projekcie.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Jeśli jesteś w dość ciepłym kraju, 18 ° C, to synteza 3/mmc apvp bk mdma może być wykonana w lesie w ciągu 2 godzin od początku do końca, tj. do mmc hcl i pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Podoba mi się twój sposób myślenia... mam forresta i wszystkie inne rzeczy... tylko nie mam jeszcze doświadczenia w skuteczności... w trakcie opracowywania tego....

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
W przypadku długoterminowego laboratorium zdecydowanie nie jest to najlepsza opcja, to prawda!
Dla operacji, które przenoszą się z miejsca na miejsce, jest!

Powodzenia w przedsięwzięciu związanym z chwastami