• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Event nie usuwaj ani sekundy!

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Ok to nie była sztuka usunąć mój tekst :) Mam pytania w tej sekcji. Rozumiem twój tekst Heisenberg.... Mały pomysł... Niemcy są ...... z pewnością inne kraje są bardzo większe, ale czy to grzech dzielić kraje? bspw.: berlin, poczdam, drezno, köln, usw.......

Czy może źle zrozumiałem twój pomysł?

Czy druga grupa jest niemiecka? Czy nikt nie może rozmawiać w swoim ojczystym języku poza tematem?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Źle zrozumiałeś :)

Po wprowadzeniu sekcji handlowej dla sprzedaży za pośrednictwem poczty administracja wprowadziła teraz nową sekcję dla lokalnej sprzedaży za pośrednictwem martwych kropli

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Dzięki, bracie. Zrozumiałem :) Dzięki
Wszystko działa teraz w ten sposób?
Nasze transakcje idą świetnie.... prawie 😘

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Wziąłem to od kolegi wordmwin ')

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Panowie. Ta sekcja nie jest tylko na sprzedaż. Zgłaszajcie sugestie, jak można ulepszyć tę sekcję. Wybierzcie kogoś, kto będzie moderował tę sekcję. Stwórz lokalną społeczność kupujących i sprzedających. Nie możesz być skutecznym sprzedawcą, jeśli pracujesz na całym świecie i wysyłasz tylko zamówienia detaliczne. Cała sprzedaż detaliczna musi być lokalna. Klient powinien szybko otrzymać to, co kupił, a nie czekać tygodniami na swoje zamówienie.

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Zgadzam się z tobą.... organizacja będzie trudna... Jestem nowy w dnet, ale do tej pory zrobiłem tylko kilka transakcji, ale wiem trochę o logistyce.....
Jaki jest twój pomysł? Musi być mod, który ma plan i dystrybuuje w całym kraju? Co powinno być sprzedawane?

Jest jeszcze kilka pytań

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Moderator powinien utrzymywać zdrową atmosferę, w miarę możliwości przyciągać nowych użytkowników, egzekwować zasady i pomagać nowicjuszom.

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Rozumiem... zespół jest tak dobry, jak mod...., ale czy jest to na sprzedaż prywatną itp. czy produkty powinny pochodzić z forum?
Muszę trochę poszukać:)

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
A może wszystkie kraje mają być ze sobą powiązane?
Pojedyncze klexkerei to dla Ciebie za mało? Z doświadczenia, z moim kolegą gordonem zazwyczaj szło świetnie

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Temat, ale niezwykle ekscytujący