Question Zamawianie reaktorów wsadowych online

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Planuję zakupić online reaktor wsadowy o pojemności 100 litrów.

Szukałem w internecie na przeglądarce tor stron oferujących reaktory wsadowe i udało mi się znaleźć sporo reaktorów o przeznaczeniu nam odpowiadającym. Zwykle są one wymienione na chińskich stronach hurtowych.

Przeczytałem kilka innych postów na tym forum podobnych do tej sprawy i dowiedziałem się co następuje:

Zamów reaktor do posiadłości na odludziu, która jest daleko od posiadłości, w której będziesz przeprowadzał syntezę. Przeskanuj statek w poszukiwaniu jakichkolwiek urządzeń śledzących. Członkowie mojego zespołu będą również stacjonować w tym odległym obszarze (wybraliśmy lokalizację w środku wsi, gdzie dosłownie nikt nie jest w pobliżu), więc jeśli w okolicy są jacyś funkcjonariusze organów ścigania, którzy obserwują nas, gdy zajmujemy się tym produktem i przenosimy go do miejsca syntezy, zauważymy to. Sami również posiadamy drona, więc możemy mieć widok z lotu ptaka na cały obszar, aby upewnić się, że nikt nas nie obserwuje.

Czy te chińskie reaktory są dobre?

Czy nasz opsec jest wystarczająco dobry, aby bezpiecznie obsługiwać reaktor w Europie? (Dokładnie w Niemczech)

Czy posiadanie takich reaktorów bez powodu jest legalne?

Dziękuję wszystkim osobom, które nas w tej sprawie pokierują.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
Kiedyś bawiliśmy się w kotka i myszkę z Amerykanami i ich służbami granicznymi, próbując przepuścić przez jeden port maszyny do tłoczenia. Teraz ta gra jest nieskończenie trudniejsza ze względu na postęp technologiczny i całą UE, która ma piasek w cipach z powodu reaktorów. Jeśli masz pieniądze, zaprzyjaźnij się z firmą, która przyjmuje niestandardowe zamówienia na dmuchanie szkła, powoli pracuj nad tym osobiście (tę drogę bym wybrał) lub online (bardziej szkicowe, ponieważ mogą po prostu przekazać prośbę do FBI, a ty kucasz i kaszlesz dzień po następnym), aby zrobili dla ciebie reaktor.

Wyobrażam sobie również, że czytałeś o reaktorze w postach na tym forum, widziałeś kilka zdjęć, może aukcję jednego, ale jeśli oczekujesz, że ktoś ci go sprzeda... kurwa, dowiedz się, czym właściwie jest reaktor, jak się go konserwuje, jakie części zużywają się najszybciej, jakie są twoje ograniczenia z tego powodu i co pozwala ci zrobić, jakie specyfikacje chcesz dla swojego syntezatora (takie duże reaktory są zwykle zamawiane dla jednego konkretnego syntezatora i mają dodane niestandardowe rzeczy), sprzedawca będzie oczekiwał, że wiesz o tym wszystkim. W momencie, gdy zapytasz o coś tak głupiego, jak sposób podłączenia wody do reaktora, możesz być cholernie pewny, że doniosą na ciebie lub spróbują cię wykorzystać.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Po prostu kup. Podnieś go i sprawdź, czy nie ma GPS, jeśli jesteś paranoikiem. Moi ludzie zamówili reaktory z Chin i dotarły. Ale nie zostały sprawdzone pod kątem GPS.
Odbierz go również samochodem, którego nie można namierzyć, a podczas zamawiania użyj nowego numeru telefonu do komunikacji z kurierem, który go przywiezie.
Najlepiej zamówić go na jakiejś przypadkowej ulicy i po prostu poczekać tam w dniu, w którym go dostarczą.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
@Zan444

Czy udało Ci się zamówić reaktor wsadowy? Czy udzielasz porad z pierwszej ręki?

W dużych miastach nie ma znaczenia, jakiego samochodu używasz. Gliniarze ze specjalnego wydziału zostaną przydzieleni do twojej sprawy i mogą śledzić cię za pomocą kamer ulicznych w dużych metropoliach lub śledzić cię za pomocą tajnych samochodów. Te wydziały do walki z handlem narkotykami są przeszkolone w śledzeniu swoich celów w wielu pojazdach (jeden się wycofuje, inny dołącza, by cię śledzić), używają teraz dronów, a w reaktorze wsadowym jest nieskończenie więcej miejsc do ukrycia czegoś tak małego jak nadajnik GPS (na przykład wywierć część teflonu i przyklej go tam lub w stalowej ramie, jest mniejszy niż bateria AAA). Im bliżej granicy z Meksykiem, tym bardziej wyrafinowane i bardziej prawdopodobne, że od samego początku będą współpracować z DEA, ponieważ ścigają cele kartelu.

Zamawianie maszyn nie jest tak proste, jak ich odbiór, demontaż i transport w bezpieczne miejsce. Operacje inwigilacyjne stały się wykładniczo bardziej wyrafinowane w ciągu ostatnich kilku lat. Jeśli jesteś tak odważny, to pierdol się, kup reaktor, a sam się przekonasz.

IMO jedyną opcją, która miałaby sens, jest założenie konta w firmie, która może go wyprodukować, a po pewnym czasie złożenie zamówienia z dobrą wymówką, dlaczego go potrzebujesz, lub posiadanie frontu biznesowego, w którym używałbyś reaktora wsadowego, abyś mógł go kupić bezpośrednio i po pewnym czasie przenieść go z miejsca dostawy.

Jeśli masz legalny front biznesowy, wystarczy kupić maszynę bezpośrednio, a po pewnym czasie przenieść ją i odpisać z zapasów jako całkowitą stratę (pianino spadło na nią, gówno się zepsuło, nie do odzyskania). To najprostszy i najmniej skomplikowany sposób.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
LOL @ "zamów to na jakiejś przypadkowej ulicy". Tak, naczynie do reakcji chemicznych zamówione na opuszczonej ulicy nie wzbudzi żadnych podejrzeń. To samo z "nowym samochodem i nowym numerem telefonu", ponieważ będzie to miało znaczenie, gdy policja zatrzyma cię podczas ładowania reaktora wsadowego na pickupa i poprosi o dowód tożsamości. Nowy numer telefonu całkowicie ich zmyli!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Jak powiedział @Loki12, "zamawianie go na jakiejś przypadkowej ulicy" zdecydowanie nie jest dobrym pomysłem. Naszym planem jest zamówienie go do "lokalizacji w środku wsi, gdzie nikogo nie ma w pobliżu", ponieważ jeden z naszych korespondentów ma tam nieruchomość. Nie jest to opuszczona ulica, która wzbudzi jakiekolwiek podejrzenia.

Jeśli zostanie przeprowadzona tajna operacja, natychmiast to zauważymy, ponieważ stanie się to na wsi, gdzie nikogo tak naprawdę nie ma. Dlatego twój opis ryzyka, że będziemy śledzeni przez CCTV w środku miasta, został rozwiązany. Powiedzieliśmy również, że sami mamy drona, więc będziemy w stanie zobaczyć każdy pojazd, który znajduje się w okolicy i wszystko, co dzieje się w okolicy. Jeśli ktoś będzie gotowy nas śledzić, zauważymy to.

Moim zdaniem to najbezpieczniejszy sposób na przejęcie reaktora. Popraw mnie, jeśli się mylę, ale jedyne ulepszenie, jakie przychodzi mi do głowy, to zakup kolejnego drona i sprawdzanie nieba w poszukiwaniu drona policyjnego, podczas gdy drugi dron ma widok z lotu ptaka na cały obszar.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Potrzebujesz w szczególności szklanego reaktora? Jesteś z Niemiec, kupiłem wiele stalowych zbiorników z "kleinanzeigen" i pozwoliłem mojemu spawaczowi wykonać dla mnie regulacje, w ten sposób nie jesteś ograniczony do objętości 100/200L, jak szklane reaktory.