Miner21....... powiedz mi proszę więcej o tym, co masz na myśli mówiąc o "PGP". Jakie są inne opcje do omówienia. Kilka razy wysyłałem narkotyki do domu, ponieważ nie wiedziałem, co innego mogę zrobić. Ostatnio wysłałem narkotyki do domu przyjaciela. W moim regionie świata nie ma martwych punktów, o których wiem. Czytałem tylko o kimś, kto wysłał przesyłkę do pustego domu, ale paczka nie została dostarczona i w zasadzie zaginęła. Istnieje więc pewne ryzyko. Oczywiście nie mam nic przeciwko podejmowaniu ryzyka, chodzi mi o to, że jest DUŻO poczty. Zastanawiam się tylko, czy nie przeoczyłem tutaj oczywistego rozwiązania. VPN dla OpSec jest łatwy, po prostu to zrób. Tor jest łatwy, po prostu to zrób. BTC jest łatwe, po prostu to zrób. Anonimowy niezarejestrowany e-mail jest łatwy, po prostu to zrób. Monero jest nieco trudniejsze, ale warto, po prostu to zrób. Przechodzę przez to wszystko, a potem wysyłam pocztą do domu znajomego i jestem o jeden stopień od bycia przyłapanym. To główny słaby punkt mojego planu. Jakie mamy pomysły?