Myślę, że zaszło tu pewne nieporozumienie.
Zaproponowałem, aby niektóre tematy były widoczne tylko dla sponsorów. Przede wszystkim w celu wsparcia forum. a po drugie, aby zapobiec nadużyciom.
<sponsor>taki był pomysł</sponsor>.
Prawie skończyłem z niektórymi aktualizacjami. Stajemy się coraz bardziej popularni, jest coraz więcej spamu, więc wkrótce nie będzie wystarczyło zarejestrować się na forum, aby korzystać ze wszystkich funkcji naraz. Niektóre funkcjonalności zostaną udostępnione jako "nagroda" za aktywność. Sponsorzy i członkowie premium będą mogli mieć szereg dodatkowych funkcji, w tym to, o czym mówi @Saul.
Czy w niedalekiej przyszłości na forum pojawi się sekcja marketplace, w której szefowie kuchni mogliby oferować zsyntetyzowane produkty chemiczne?
Myślę, że mogłoby to być fajne i miałoby sens, gdyby sprzedawcy musieli przejść przez system audytu, w którym musieliby wysłać chemikalia do administracji / zespołu prowadzącego w celu przesłuchania.
Jak mówi Heisein, istnieje tak wiele syntez, które kosztują tak dużo pieniędzy, płacisz i dostajesz to, czego potrzebujesz, tak po prostu. Z mojego punktu widzenia, jeśli jesteś nowy w tej branży, sugerowałbym zakup dostępu.
Nie sądzę, by początkujący chemicy byli zainteresowani tymi syntezami. Są one raczej interesujące dla sprzedawców i producentów.
Na przykład dla ciebie ta sekcja jest interesująca. Znajdziesz w niej bowiem opcję produkcji legalnego kannabinoidu.