Question PROSZĘ O POMOC!!! problemy z prawem publicznym :(

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Poważnie spierdoliłem, przedawkowałem lód w miejscu publicznym. myślę, że ktoś zadzwonił na policję, ponieważ słyszałem, jak ktoś wspomniał o narkotykach w rozmowie i wkrótce potem zobaczyłem 3 radiowozy, więc wyszedłem tak szybko, jak mogłem (nie wyglądając jak totalny ćpun), ale spanikowałem i zostawiłem torbę na miejscu i wiem, że ma odciski palców i prawdopodobnie pozostałości. jestem tak przerażony. co mam zrobić?

Może jestem paranoikiem, bo miałem halucynacje słuchowe zanim wróciłem do domu, ale myślę, że prawdopodobnie mam przesrane.
Jestem znanym użytkownikiem w mojej okolicy (nie lodu, ale innych rzeczy).

Solution
If they didn't see you in possession of the bag and then immediately aquire it without taking their eyes off of it, they can not show a chain of possession that unequivocally leads to you. If you have never been arrested before they don't have your fingerprints. If you have, did they take your prints? They don't magically have them. Paraphernalia is a low charge and they likely wouldn't waste their time prosecuting a paraphernalia charge less than 1)2g depending on the state) even if they come to harass you, be confident that the case isn't a slam dunk and it's a low charge. If you admit nothing they have nothing. You handed out a dozen sandwiches to homeless people, one of them subsequently used the empty bag to hold some drugs. That's...

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Prawdopodobnie ważne jest również, aby zauważyć, że byłem jak, wyraźnie podkręcony. Non stop waliłem na sucho, pociłem się naprawdę mocno i wyglądałem na przerażonego jak cholera (bo tak było).

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Jakie problemy prawne już się pojawiły?
Nie ma potrzeby martwić się z wyprzedzeniem.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Jeszcze nie, więc masz rację ^^;

Po prostu się denerwuję, bo wiem, że mógłbym zostać zidentyfikowany na podstawie odcisków palców.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
W jakim kraju mówimy o Wielkiej Brytanii. Mamy prawie taki sam system prawny. Czy ta torba, którą zostawiłeś, zniknęła po powrocie? Ile było w torbie? Myślę, że gdybyś zaprzeczył wszystkiemu na całej planszy, oskarżenie byłoby niemożliwe. Jedyną osobą, która może wpędzić cię w kłopoty, jesteś ty sam. Nie mów nic policji, a nic ci się nie stanie. Jesteś kobietą czy mężczyzną?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
jestem w usa. od tamtej pory nie wychodziłem z domu, więc nie wiem, czy nadal tam jest. torba była prawie pusta, może trochę pozostałości. jestem kobietą. czy nadal byłoby to niemożliwe nawet z odciskami palców?

View previous replies…

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Czy kiedykolwiek byłeś aresztowany? W jakim stanie się znajdujesz. Czy jesteś przypadkiem chemikiem.
Jeśli nigdy nie byłeś aresztowany w USA, jest bardzo mało prawdopodobne, że mają twoje odciski palców, a jeszcze mniej prawdopodobne, że odciski będą widoczne na torbie.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Plus wszystko, co zrobiłeś, to zataczanie się? Gdybyś miał jakikolwiek kolor oprócz białego, trudno byłoby cię tu teraz aresztować. Jeśli to jest w Kalifornii, będę cię nawet reprezentował, ale mówię ci, że nic ci nie jest. Chyba że jesteś piękną białą dziewczyną, wtedy masz duże kłopoty.

• Haha
Reactions: vis

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
to skomplikowane ill pm u

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
i tak, byłem wyraźnie przerażony i w pewnym momencie dużo wymiotowałem. mieszanka azjatycka + biała, ale jestem opalony :/.

• Wow
Reactions: vis

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Jeśli w torbie nie zostaną znalezione żadne nielegalne substancje, nie będzie problemu. Nigdy nie wiadomo, dlaczego zwymiotowałeś, może zostałeś otruty. Polecam dobrze się wyspać, wziąć witaminy i ocenić sytuację bez paranoi. A w przyszłości ostrożnie z ciężkimi narkotykami, powinny być zabawą, a nie problemem.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
masz rację, postaram się tym nie przejmować. dziękuję sm :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jeśli nie widzieli cię w posiadaniu torby, a następnie natychmiast ją zdobyli, nie odrywając od niej wzroku, nie mogą wykazać łańcucha posiadania, który jednoznacznie prowadzi do ciebie. Jeśli nigdy wcześniej nie byłeś aresztowany, nie mają twoich odcisków palców. Jeśli tak, to czy pobrano od ciebie odciski? Nie mają ich w magiczny sposób. Narkotyki to niski zarzut i prawdopodobnie nie traciliby czasu na ściganie zarzutu posiadania mniej niż 1)2 g w zależności od stanu), nawet jeśli przyjdą cię nękać, bądź pewien, że sprawa nie jest łatwa i jest to niski zarzut. Jeśli do niczego się nie przyznasz, nie będą mieli nic. Rozdałeś tuzin kanapek bezdomnym, a jeden z nich później użył pustej torby do przechowywania narkotyków. To nie twój problem. Mogą skłamać i powiedzieć, że cię widzieli lub mają nagranie. Nie odpowiadasz teraz na pytania.

Solution

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Raz wywinąłem się z zarzutu posiadania marihuany (właściwie to dwa razy), ponieważ miałem w portfelu woreczek, do którego trafiały dolary. Początkowo jej nie zauważyli. Kiedy dotarliśmy do biura policji i znaleźli go, był w bagażniku radiowozu, ale nie został rozliczony, więc nie było łańcucha posiadania. Innym razem powiedziałem im w sądzie, że chcę go niezależnie przetestować, a oni nie mogli tego zrobić. Podejrzewałem, że tak będzie, ponieważ oficer skomentował, jak dobra była (było to około 1998 roku, zanim marihuana wysokiej jakości była obfita) i był synem szeryfa, o którym wiedziałem, że palił trawkę, zanim został policjantem.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
Uwielbiam KORUPCJĘ!!!
Nie ma nic lepszego niż korupcja :)
Zmień swoje myślenie, szukaj skorumpowanych urzędników w wysokich kręgach, zostań *Maecenasem*
I twórz własne zasady!!!:)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Nie musisz się martwić. Używanie narkotyków nie jest nielegalne. Jeśli znajdą twoją torbę z odciskami palców, to nic nie znaczy, ponieważ zawsze ktoś może cię oszukać, wkładając coś do środka.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Używanie narkotyków JEST nielegalne
Sekcja 2925.31 - Nadużywanie szkodliwych środków odurzających
(A) Z wyjątkiem zgodnych z prawem celów badawczych, klinicznych, medycznych, dentystycznych lub weterynaryjnych, żadna osoba, w celu wywołania odurzenia lub podobnych efektów fizjologicznych, nie może uzyskać, posiadać ani używać szkodliwego środka odurzającego.
(B) Ktokolwiek narusza niniejszą sekcję, jest winny nadużywania szkodliwych środków odurzających, wykroczenia pierwszego stopnia. Jeśli sprawca został wcześniej skazany za przestępstwo związane z nadużywaniem narkotyków, nadużywanie szkodliwych substancji odurzających jest przestępstwem piątego stopnia.
(C)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Ok, ok. Skoro tak mówisz. Mój błąd.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jest to jedna z tych rzeczy, które zależą od tego, gdzie się znajdujesz. W Kalifornii, Oregonie i Waszyngtonie praktykuje się redukcję szkód, więc nawet jeśli jest to technicznie nielegalne, nigdy nie oskarżają ludzi o nadużywanie narkotyków. W innych stanach wykorzystują to jako prawdopodobny powód do uzyskania nakazu przeszukania lub przeprowadzenia dochodzenia, ale zwykle jest to umarzane przed sądem. W innych stanach oskarżają o wszystko, co mogą. Nie chodzi tylko o stany, ale różne jurysdykcje mają różne zasady