Question produkcja Speed

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Cześć, jestem tu nowy i miałbym kilka pytań dotyczących produkcji Speed i mam nadzieję, że ktoś mógłby odpowiedzieć na te pytania, ponieważ nie jestem jeszcze dobrze zaznajomiony z tym tematem.
1. Jaki procent czystości musi mieć ocet i kwas siarkowy?
2. Jaką osłonę można zastosować, aby uzyskać materiały wymagane do produkcji?
3. Jak mogę dyskretnie uzyskać wymagane materiały?
4. Jak wydobyć azotan quicksilver II po połączeniu go z aluminium?
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z taką wiedzą mógł odpowiedzieć na te pytania. Z góry dzięki.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Witaj przyjacielu, przede wszystkim witam Cię w tej społeczności i wielkiej rodzinie, jeśli czytasz, szybko znajdziesz wszystkie wątpliwości, które się pojawiają, nawet przy niewielkim przeszukiwaniu menu masz wiele instrukcji dotyczących produkcji prędkości, masz nawet super szczegółowe filmy z procesu od początku do końca... po prostu wybierz się na wycieczkę po naszym forum, a szybko znajdziesz to, czego szukasz. Wkrótce odpowiem na twoje pytania.
Kwas octowy działa dobrze przy minimalnym stężeniu 60%, a klorek rtęci został połączony z folią aluminiową, więc twoje pytanie nie ma sensu lub jest błędnie kwestionowane, pozwól mi wyjaśnić: rtęć przylega do folii aluminiowej, dzięki czemu razem mają moc redukowania związku nitro do zasady amfetaminy. Jeśli chodzi o kwas siarkowy, jak wszystkie odczynniki, powinien on mieć 98-99% technicznej klasy laboratoryjnej, chociaż wtedy należy go rozpuścić przed użyciem, aby nie spalić produktu i dobrze podpisać sól. Mam nadzieję, że udało mi się pomóc i nieco wyjaśnić wątpliwości. ale wszyscy zaczynaliśmy bez wiedzy, literatura i zrozumienie są ważne na tym świecie, więc radzę dużo czytać i zrozumieć, co jest konieczne, zanim coś zrobisz. Pozdrawiam i zapraszam.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dzięki za powitanie i odpowiedź. Bardzo mi to pomogło w zrozumieniu tematu! Drugie pytanie brzmi, co na okładkę można użyć, aby uzyskać narzędzie i surowiec, jeśli kupiłbym je normalnie i w Internecie?