Pytanie do społeczności

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Zauważyłem, że to forum ma prawdziwą społeczność związaną z syntezą leków. Czy wielu z was to chemicy z wyższym wykształceniem? Zwykli hobbyści? Ile ktoś musiałby zainwestować, aby kupić sprzęt do podstawowego laboratorium (może takiego, w którym można zsyntetyzować więcej niż jeden lek) Zamierzam zacząć kopać w niektórych łatwych przepisach i sprawdzić, czy myślę, że mógłbym to zrobić

Props dla was wszystkich. Uważam, że to fascynujące, że jesteście w stanie mieszać ze sobą chemikalia, aby stworzyć narkotyki, które wszyscy kochamy. Jesteście jak czarodzieje (mówię to z ust kogoś, kto miał tylko jedne zajęcia z chemii na studiach, które z trudem zaliczył).

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Kwota inwestycji może być minimalna. Wszystko zależy od tego, co syntetyzujesz i w jakich ilościach planujesz produkować.
Na przykład, do syntezy mefedronu w małych ilościach potrzebne będzie tylko kilka szklanych naczyń, żaden inny sprzęt nie jest potrzebny. Ale jeśli zamierzasz produkować 100 kg mefedronu tygodniowo, będziesz musiał zaszaleć z drogim sprzętem.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Szczerze mówiąc, co roku lub dwa dostaję nowy hiperfiks i to jest mój obecny ^^;

Nie mam jeszcze żadnych szklanych naczyń ani prekursorów, bo jestem spłukany, ale pracuję nad tym. Ledwo zdałem chemię w liceum. Nigdy mnie to nie interesowało (ani nie byłem w tym dobry) aż do niedawna. Szczerze mówiąc, rzeczy potrzebne do produkcji narkotyków nie są takie drogie, po prostu mam inne rzeczy, których potrzebuję bardziej w tej chwili lol.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bardzo interesujące... Patrzyłem na listę zakupów. Przynajmniej mam dobre źródło w razie pytań!

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Pan Heisenberg oczywiście trafił w sedno. To zależy od tego, co chcesz robić. Spoiler alert, prawdopodobnie nie będziesz robił żadnego LSD, jeśli w ogóle - jak reszta z nas, bez poważnej inwestycji w sprzęt, wysiłek, czas i pieniądze, a mam na myśli to, że nawet wtedy nie jest to łatwe zadanie. Prawdopodobnie możesz zdobyć wszystko, czego potrzebujesz, w tym szklane naczynia i sprzęt laboratoryjny, aby zrobić wszystko, co chcesz (w granicach rozsądku), a także kupić niezbędne prekursory, aby skupić się na 20 g partiach amfetaminy i zacząć za 500 USD lub mniej, a cena ta prawdopodobnie obejmuje zrujnowanie pierwszej dostawy składników do nieudanych prób i wciąż pozostaje trochę reszty, być może w zależności od źródła produktów i wybranej trasy.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Więc wytwarzanie amfetaminy musi być formą sztuki, skoro prawdopodobnie zrujnujesz swoją pierwszą partię? Nie jest to prosty przepis z książki kucharskiej?

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Zależy od trasy. Jeśli chodzi o konwersję efedryny, byłem w stanie tworzyć od samego początku. to było na początku lat 90. Kiedy pigułki były łatwe. chodziłem do cosco bez członkostwa i napełniałem koszyk. opróżnić ich półki. Amoniak może ci zaszkodzić, idąc tą drogą.
Trasy prop są bardziej skomplikowane

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
"To jest sztuka, panie White! Jest pan artystą! .... Dzięki Jesse, cieszę się, że się podobało....".
Taa... planuj zrujnować kilka partii, a jeśli nie... to cholera, jesteś teraz facetem....

Amfetamina jest naprawdę prosta, jeśli chodzi o proste syntezy. Tylko trochę trudniejsze niż PSE do redukcji mety... Ci faceci sprawiają, że wygląda to jak miska płatków zbożowych na filmach. Nie mogę jeszcze powiedzieć nic na ten temat, ale zapraszam na trening! Kiedy podjąłeś się zniechęcającego zadania nauczenia się produkcji metamfetaminy, nie sądziłeś, że będzie to tak proste, jak gotowanie PSE w kwasie jodowodorowym (cokolwiek to jest) przez kilka godzin.... a / b ekstrakt, bąbelkowy gaz HCl, zebrać sól i przemyć acetonem. Nie jest to chemia, prawda? Aby to osiągnąć, potrzeba kilku kroków, trochę pracy i ryzyka, drogi panie, połącz RP i I2, gotuj przez chwilę i dodaj równą porcję wody, oto twój kwas HI.... Szczypta tego i kropla tamtego, dość proste, prawda? Na początku może ci się nie udać, prawdopodobnie ci się nie uda - więc spodziewaj się tego. Najwyraźniej nawet wyszkoleni eksperci zwykle nie radzą sobie z eksperymentami za pierwszym razem. Mogę cię zapewnić, że to NIE jest trudne, jeśli potrafisz dokładnie rozwiązywać problemy i uczyć się na błędach, w bezpieczny sposób. Jeśli jesteś samoukiem, tak jak ja, bądź cierpliwy i wytrwały. Przede wszystkim bądź bezpieczny. Nic z tego nie będzie miało znaczenia, gdy spalisz swoje gówno i skończysz w więzieniu lub martwy. Idź we własnym tempie i żyj, aby nauczyć się kolejnego dnia.

Moja rada: najpierw poćwicz "chemię spożywczą". Nie bez powodu nazywają ich szefami kuchni i kucharzami. Naucz się przyrządzać kilka dań, kompetentnie, bez przypalania czegokolwiek lub przyprawiania kogokolwiek o chorobę. Pilnie studiuj chemię organiczną, ucz się technik, oglądaj filmy, czytaj, czytaj, czytaj! Zapoznaj się z terminologią. Zacznij od małych i prostych rzeczy i przećwicz je. Kopalnią złota jest, gdy ktoś wyjaśnia w prostych słowach, co tak naprawdę dzieje się na danym etapie reakcji, jaka nauka za tym stoi - co się dzieje, co się zmieniło? Jak? Dlaczego? Zrozumienie magii, posiadanie jej, uczynienie jej swoją... a następnie wykonanie jej samemu. Widziałem w innym poście, że ktoś nazwał tutejsze opisy "chemią z epoki kamienia łupanego", przestarzałą i bezużyteczną dla większości, ale zabawną. Myślę, że cóż, wróć do swojego superlabu i naciśnij przycisk "START" dla swoich rzeczy. Dla reszty z nas: Niech artyści malują. Kiedy twoja głupia cywilizacja upadnie i nie będziesz mógł wymyślić, jak włączyć zasilanie lub zdobyć więcej prekursorów z Chin. Dinozaury będą poza thunderdome.

Odcinek Hamiltons z Festerem w diabelskim garniturze i kucharzem MDMA w peruce. Fajniejsze niż druga strona poduszki, jeśli o mnie chodzi! Zaczynając od zera, 15-20 kroków dalej, może więcej, i używając tylko przedmiotów kupionych w sklepie, aby wyprodukować ~ 100 g dobrego, czystego produktu. Co? Niesamowite... magia.... Sztuka! ......... Nie jesteś rozbawiony?