- Reaction score
- 0
Drogi Panie Finasteride,
Jak się masz?
Tu Ray z YHCHEM, cieszę się, że jesteś zainteresowany naszym filtrem próżniowym, czy mogę potwierdzić pewne informacje, aby przyspieszyć naszą współpracę?
Jako wiodący producent, YHCHEM dostarcza 10L, 20L, 30L, 50L filtr próżniowy ze stali nierdzewnej i szkła, który jest używany głównie do filtracji ciecz-ciało stałe w warunkach próżni.
1). Czy mogę wiedzieć, do czego będzie używany filtr próżniowy w Twojej firmie?
2). Czy potrzebny jest filtr próżniowy ze stali nierdzewnej czy szklany?
3). Czy potrzebna jest wspomagająca pompa próżniowa?
4). Czy planujesz zorganizować dostawę przez DHL lub drogą morską? Prosimy o podanie szczegółowego adresu firmy w celach informacyjnych.
Potwierdzimy, czy filtr próżniowy spełni potrzeby Twojej firmy, szczegóły i cena systemu pod klucz zostaną dostarczone odpowiednio na czas.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.yuanhuaiglobal.com
Z wyrazami szacunku,
Ray
Jak się masz?
Tu Ray z YHCHEM, cieszę się, że jesteś zainteresowany naszym filtrem próżniowym, czy mogę potwierdzić pewne informacje, aby przyspieszyć naszą współpracę?
Jako wiodący producent, YHCHEM dostarcza 10L, 20L, 30L, 50L filtr próżniowy ze stali nierdzewnej i szkła, który jest używany głównie do filtracji ciecz-ciało stałe w warunkach próżni.
1). Czy mogę wiedzieć, do czego będzie używany filtr próżniowy w Twojej firmie?
2). Czy potrzebny jest filtr próżniowy ze stali nierdzewnej czy szklany?
3). Czy potrzebna jest wspomagająca pompa próżniowa?
4). Czy planujesz zorganizować dostawę przez DHL lub drogą morską? Prosimy o podanie szczegółowego adresu firmy w celach informacyjnych.
Potwierdzimy, czy filtr próżniowy spełni potrzeby Twojej firmy, szczegóły i cena systemu pod klucz zostaną dostarczone odpowiednio na czas.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.yuanhuaiglobal.com
Z wyrazami szacunku,
Ray