Question Nowy folder konwersacji jest do bani, prawda?

DeltaBoy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Nowy folder konwersacji jest do bani. pełen błędów i nie można nawet zobaczyć (przed kliknięciem konkretnej konwersacji), z kim przeprowadzono rozmowę. :(

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
Co jest nie tak? Szczegółowo opisz problemy.
Zawsze możesz też wrócić do starej wersji.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Deals
12
Głównym problemem jest pisanie. Jak rozumiem "formularz wprowadzania wiadomości" odświeża treść co 10+/- sek. Jeśli wpisana wiadomość nie została wysłana w tym czasie, znika. Muszę pisać od początku(((

Oto co widzę.

View previous replies…

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
Dziękujemy! Poprawimy to teraz. Prosimy o zgłaszanie wszelkich znalezionych błędów tutaj. Naprawimy je tak szybko, jak to możliwe.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Deals
12
jeszcze dwa błędy.
1. podobny do tego, który zamieściłem wcześniej. wpisuję wiadomość, jeśli w tym czasie nadejdzie wiadomość z przeciwnej strony, formularz zostanie odświeżony i wszystko, co wpisywałem, zniknie.
2. spróbuj edytować wiadomość, którą wysłałeś. zobaczysz problem

DeltaBoy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
W każdej "rozmowie" nie widać, z kim się rozmawia, przynajmniej do momentu kliknięcia. Tworzy to bałagan.

DeltaBoy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Ponadto nie podoba mi się, że rozmowy w Escrow mieszają się z normalnymi rozmowami. Myślę, że lepiej jest je oddzielić, tak jak było wcześniej.
Ogólnie rzecz biorąc, wygląda na to, że "prywatne wiadomości" stały się "prywatnym czatem". Myślę, że jeśli możliwe jest oddzielenie - posiadanie prywatnych wiadomości jako domyślnych, a jako dodatek, jeśli chcesz rozpocząć czat z użytkownikiem, to będzie można to zrobić osobno.