Question Próba stworzenia C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Szukam przewodnika krok po kroku, jak BEZPIECZNIE zrobić C-Liquid zbliżony do normalnego haju THC. Nie chcę wapować jakichś diabelskich noidów. Próbowałem znaleźć informacje na ten temat wszędzie, ale nie mogę znaleźć dokładnych danych. Ponieważ mam do czynienia z tak małymi dawkami, muszę mieć pewność, że dokładna ilość mg/ml jest bezpieczna. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat tego, jaki jest najlepszy noid do użycia i dokładnie jakiej dawki użyć, będzie wdzięczny. Udało mi się znaleźć jedynie informacje na temat podgrzewania sproszkowanego noidu w roztworze vg/pg do momentu homogenizacji.
Każda informacja będzie pomocna. Dziękuję

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Czy jesteś zainteresowany dokładnie 5F-CUMYL-PINACA? Problem z tworzeniem poradników i dobieraniem bezpiecznych dawek polega na tym, że obecnie nie ma nawet ostatecznej odpowiedzi na pytanie, w jakim stopniu substancje tego typu silniej oddziałują na receptory kannabinoidowe. Na przykład w przypadku substancji głosowej różne badania wykazały różną selektywność. Substancja może być albo 2 razy bardziej selektywna, albo prawie 30 razy. Dodajmy do tego różne typy receptorów i najmniejsze skuteczne dawki. Być może dlatego odpowiedź na twoje pytanie nie jest taka prosta. Możesz jednak przejrzeć sekcję poświęconą syntezie kannabinoidów. Być może tam znajduje się odpowiedź lub właściwy kierunek: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Jestem zainteresowany użyciem JWH-210 i myślałem o przygotowaniu proporcji 45 mg / 1 ml. Zastanawiałem się, czy będzie to bezpieczne. Większość badań, które przeprowadziłem, wskazuje, że dawka JWH-210 wynosi 1,5 mg-3 mg, a ml soku vape zajmuje od 100 do 200 zaciągnięć. Jeśli więc chcę, aby każde 5 zaciągnięć było skuteczną dawką przy średnio 150 zaciągnięciach, otrzymam 30 dawek. Jeśli chcę, aby każda dawka wynosiła 3 mg, będzie to 90 mg/ml. Nie jestem jednak pewien, czy jest to bezpieczne. Jeśli wiesz coś na ten temat, byłoby to pomocne. Jeśli nie, zacznę od bardzo niskich mg / ml, takich jak 20 mg / ml, i będę się rozwijać. Również jeśli znasz dokładny sposób na homogenizację mieszanki, byłoby to również pomocne. Widziałem, że najlepszym sposobem jest podgrzanie mieszanki i dokładne wymieszanie, ale nie jestem co do tego przekonany. Czytałem fora poświęcone kannabinoidom i żadna z informacji tam zawartych nie ma zastosowania.
Dzięki za odpowiedź

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Myślę, że to najlepszy sposób. Moim zdaniem obrałeś właściwy kierunek swoich badań. Podziel się z nami swoimi wynikami, proszę.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Zrobię to. Nie widzę nigdzie innych postów na temat tworzenia C-Liquid, więc zrobię szczegółowy przewodnik po moich próbach i błędach. Zamierzam zacząć od niskiej dawki płynu i pracować w górę, aby znaleźć pożądaną moc.