Tak, nie, rozumiem to. To mógłbym łatwo obliczyć, ale trochę zapomniałem, jak obliczyć stechiometrię, ponieważ to było jak liceum, a to jest bardziej nauka hobby po liceum i nie chcę robić nic nielegalnego, ale wiem, jak znaleźć egzotyczne gówno, takie jak safrol lub nitroetan, który został przetestowany NMR, jest w pobliżu i dla każdego, kto pyta, nie. Jestem pewien, że gdybym poświęcił trochę czasu, mógłbym się tego ponownie nauczyć, ale pamiętam, że musisz uzyskać masę molową częściowej substancji, jeśli dobrze pamiętam? Ale tak, myślę, że w tym przypadku nie ma to znaczenia.
Jednak naprawdę muszę powiedzieć, że ludzie muszą zapomnieć o nauce, jak to jest "przepisy" i jak to wszystko się ze sobą łączy. Chcę powiedzieć PROPS za to, że zapytał, czy konieczne jest zwiększenie ilości niektórych innych odczynników lub dodanie nowych? Ale zapomniał zapytać, czy wpłynie to na czas, temperaturę, szybkość mieszania itp. Oczywiście to ostatnie jest dla niego, aby następnym razem lepiej sformułować pytanie.
Jednak jest tu kilku wykształconych ludzi, w tym ty i ja (jednak nie wiem bzdur, przyznaję, że jestem samoukiem poprzez Total synthesis 2 i ula i rozmawiałem z ludźmi z tytułami magisterskimi, którzy uczą w college'u, którzy wiedzą lepiej niż 3/4 klasy, którą uczę i nie wiem bzdury, więc nie czuj się źle. Nie chciałem go również podawać, ponieważ naprawdę muszą "nauczyć się podstaw", ponieważ przepis, którego przestrzegają, może być nieprawidłowy i powinni niezależnie zweryfikować poprawność stechiometrii.
W przeciwnym razie moja inna nazwa użytkownika to PRAWDZIWY ABE LINCOLN na wetdreams, byłem byłym prezydentem Stanów Zjednoczonych, zanim zostałem zastrzelony. W śpiączce na krótko przed śmiercią Hitler przekazał mi przepis na metę z przyszłości. 1 galon P2P został dodany do 1 galonu metyloaminy XD