Tabletki Ya Ba

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Wszelkie informacje dotyczące syntezy byłyby świetne. To jest podobne do mety, jak sądzę. Na pewno jest to narkotyk pobudzający. Ktoś coś?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba to nazwa Meth Pills w Tajlandii, kiedy byłem tam kilka lat temu.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
według psychonautwiki, yaba to inna nazwa mety ^^;

jednak wikipedia mówi, że jest to mieszanka mety i kofeiny, a ponadto występuje w postaci tabletek. tak czy inaczej nie jest to nowy narkotyk ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Nie mogę się doczekać procesu jego syntezy. Sam doświadczyłem stosowania tej pigułki już dawno temu. Nie spodziewałem się więc, że ktoś uzna ją za nowy lek

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Cóż, wystarczy zaopatrzyć się w metamfetaminę (przewodnik po syntezie), kofeinę w proszku, odpowiednie spoiwo (mogę ci je znaleźć, jeśli chcesz) i wyciskarkę do tabletek (przewodnik po wyciskaniu tabletek).

i może trochę czerwonego barwnika spożywczego, żeby było bardziej autentycznie ^^;

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Czy masz jakieś doświadczenie w syntezie? Opisz szczegółowo cały proces. Byłbym naprawdę wdzięczny. I FYI, pigułki są o wiele tańsze niż cena mety tutaj. Smak jest zupełnie inny, a jakość jest 2 lub 3 razy silniejsza niż meta z mojego własnego doświadczenia. Zwykle miesza się je z metą, tak jak ostatnio. Więc mam nadzieję, że możesz coś o tym pomyśleć.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Nie mam osobistego doświadczenia, ale przeprowadziłem kilka badań. Istnieją różne sposoby syntezy, istnieje więcej niż jeden sposób na oskórowanie kota ^^;

daj mi znać, który z nich chcesz zrobić, a spróbuję ci pomóc (porównania syntezy)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Jest w porządku. Myślę, że lepiej jest mieć kogoś w tle chemii, aby doradzić w tej sprawie, jeśli nie masz żadnego doświadczenia w tym zakresie. Uważam, że nie jest to bardzo podobne do syntezy mety lub wzmacniacza, ponieważ istnieje bardzo duża różnica w cenie między pigułkami yaba a metą / wzmacniaczem. A to wynika z użytego przedmiotu/odczynnika. Nie myl się. Ale dzięki.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like