160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Acesta este motivul pentru care îi spun soției că nu cumpărăm nicio bilă de 60 de dolari. Minimum 100 de dolari și nu ofer niciun preț. Dacă rahatul e atât de ieftin, înseamnă că e ceva Wong. Sunt la 800 ft deasupra nivelului mării, așa că numărul corect ar trebui să fie 165°C. Uite cât de maro a devenit. Literalmente s-a topit direct în maro. Bine ai venit în America! Avea un gust de rahat, asta și prețul m-au făcut să mă gândesc că ar trebui să-l verific.
KtoA3QeUMn
a devenit maro.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Plăcile de agitare de rahat Vevor ajung doar la 100°C cu sonda conectată, așa că după aceea trebuie să le încălzesc puțin câte puțin cu o torță. E o lumânare topită, lichidul din pahar, rahatul din fund era praful de pe lumânarea veche de ceai pe care am topit-o. Dacă aș fi fost mai deștept, aș fi topit mai întâi exteriorul și murdăria ar fi curs, dar nu a fost important pentru mine. O zi aglomerată astăzi. Trebuie să distilez niște acetonă, niște eter dietilic și niște cloroform pentru un proiect.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Așadar, am vrut să fac o corecție c. Altitudinea modifică presiunea atmosferică, care afectează. Punctul de ungere al unei substanțe, dar nu punctul de topire +-167°C este temperatura de topire într-un jumbo jet sau într-un submarin. Este vorba despre presiunea vaporilor.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Am folosit Vevor pentru o vreme. T-control este OK pentru mine: Abia le folosesc acul sondei, doar pentru a verifica punctul de fierbere al anumitor solvenți.

Adevăratul dezastru este magnetul lor: este prea slab chiar și pentru a acidifica 500 g de bază în balon de 2L.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Recenzia dvs. este exact experiența mea, dar a mea a fost chiar mai rău. Mi-am cumpărat Vevor-ul și la început nu a vrut nici măcar să rotească o bară de agitare. Făcea acest dans sălbatic în care bara se întorcea de la un capăt la altul, apoi începea să sară sau să zboare de la suprafață... ceea ce am aflat a fost că unul dintre magneți a fost pus în lateral. Chiar și după ce l-am reparat și am reglat magnetul cât de sus am putut, trebuie să măresc viteza cu câte 50 rpm pe rând. Dacă încerc să trec de la 200 direct la 500, nu se agață. Asta și faptul că sonda este deplasată cu peste 10°. Sunt marile probleme. O altă problemă care mă enervează la culme este că îl setez la 200 (cea mai mică setare) și uneori face o rafală la 500 și apoi se oprește, apoi face o rafală de 340 rpm și se oprește imediat, între fiecare rafală îl reduc la 200, dar nu-i pasă, va încerca să ajungă la 800 timp de 2 secunde și se va opri😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Cred că ai una mai mică, pentru 1L. Dar nu vă faceți griji: 2L este aceeași porcărie. Nop nicio diferență.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nah, mine un sh-3ABE capacitate 2000 ml