Question 2b3m & Procaina / Tăierea cocainei

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Bună ziua tuturor,

Am ceva experiență în domeniul chimic, dar mă lupt cu câteva lucruri.

1) Aș dori să înființez o producție 3mmc la scară mică pentru mine. Singurul lucru este că toată lumea vorbește aici despre 2b4m este, de asemenea, some1 care a cumpărat cu succes 2b3m peste aici?

2) Partenerul meu este în căutarea pentru some1 care poate ajuta cu tăierea de cocs cu cărămizi procain, va fi plătit.

Sper că voi mă puteți ajuta ;)

Noroc!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Voi ghici că este din cauză că tot ceea ce ai spus acolo este ofensator și ignorant. Bineînțeles că nu ai nicio experiență în chimie, pentru că gramatica pe care o folosești te-ar da afară din laborator. Îi îndemnăm pe oameni să nu scadă prețul drogurilor, ci să taxeze mai mult. Îi privim pe cei care se droghează ca pe niște ticăloși uriași și niște hoți mărunți cu o valoare morală scăzută. Probabil ați făcut postări care păreau a fi publicitate pentru a angaja pe cineva sau a cumpăra ceva. Există un singur loc pentru asta, piața, iar postarea pe forum sau pe chat este o infracțiune care poate fi interzisă
Pun pariu 5$ că ai făcut câteva postări și nici măcar nu ai citit regulile. Acestea se află în partea de jos a fiecărei pagini la rubrica REGULI.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol, mulțumesc pentru răspuns, dar engleza este a 3-a mea limbă, așa că să mă acuzi de gramatică este doar un motiv prost. Pun pariu că, în calitate de US mod, engleza este singura dvs. limbă. Există o mulțime de conturi aici care oferă ajutor în schimbul €, ei chiar au în biografia lor, ceea ce despre ei?

Noroc

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Din ce țară sunteți?