- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Sinteza
Unul dintre numeroasele exemple ale produsului
Aceasta este în prezent o idee nouă în mintea mea, dar raportul precursori / randament pare să fie mult mai eficient decât cel al tehnologiei anterioare. Nu am citit acest lucru în ultima vreme, dar îmi amintesc că m-am gândit că aș putea elimina procesul continuu prin schimbarea acestuia pentru un proces pe loturi și îmi amintesc că am cercetat și -40 ° C a fost intervalul inferior al gheții uscate
Vreau doar să deschid un dialog pe această temă și să o discut cu dumneavoastră
US20210069173A1 - Prepararea clorhidratului de (-)-cocaină - Google Patents
Sunt furnizate metode eficiente pentru producerea pe scară largă a clorhidratului de cocaină fără etil cocaină. Sunt prevăzute compoziții și metode care includ administrarea clorhidratului de cocaină.
brevete.google.com
Unul dintre numeroasele exemple ale produsului
Aceasta este în prezent o idee nouă în mintea mea, dar raportul precursori / randament pare să fie mult mai eficient decât cel al tehnologiei anterioare. Nu am citit acest lucru în ultima vreme, dar îmi amintesc că m-am gândit că aș putea elimina procesul continuu prin schimbarea acestuia pentru un proces pe loturi și îmi amintesc că am cercetat și -40 ° C a fost intervalul inferior al gheții uscate
Vreau doar să deschid un dialog pe această temă și să o discut cu dumneavoastră