4mmc cristale maro. Cum se rezolvă?

Zabka

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Bună ziua tuturor.
Am avut o problemă cu culoarea cristalelor mele de 4mmc. Cristalele devin de culoare MARO.
Are cineva o soluție la această problemă?

Attachments

• GzrmPD4go9.jpeg
    GzrmPD4go9.jpeg
    4.9 MB · Views: 53
  • ih4VWsGoDe.jpeg
    ih4VWsGoDe.jpeg
    5 MB · Views: 50

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Se spală în acetonă la temperatura de minus celcius
cred că ai făcut niște isatkes la cristalizare, ca și cum ai cristalizat asta inclusiv impurități. dacă lichidul cu mmc avea culori închise ar trebui să le îndepărtezi înainte de a cristaliza tot luqidul - cred eu.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
nu uitați să le faceți aproape solide pentru a face o purificare bună, dacă nu faceți asta veți irosi o mulțime de acetonă, 1-3 clătiri își vor face treaba, dar dacă nu le împingeți în suprafață va dura mult

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
dacă nu aveți acetonă de bună calitate - ar trebui să o distilați 1, dar dacă aveți acces să cumpărați curată sau mai bună - posedați-o și folosiți-o

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
de asemenea, vă rugăm să ne spuneți ce anume faceți pentru a "cristaliza", cred că putem îmbunătăți și acest lucru

Zabka

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Fac o soluție de apă / IPA (70/30), o avertizez și adaug 4mmc pulbere, în proporție ( 1g 4mmc / 2,5ml apă/ipa )
După dizolvarea completă o torn într-un recipient pentru evaporare și o pun într-un loc întunecos.

View previous replies…

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
care era culoarea soluției?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
^ da
cristalizarea corectă ar fi să dizolvi produsul cu cât mai puțin solvent fierbinte care fierbe, apoi obții cristale în 1h :)

Attachments

• tojBL6dHJf.jpg
    tojBL6dHJf.jpg
    2.7 MB · Views: 42

Zabka

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Destul de ușoară (culoarea lămâii) pentru volumul pe care l-am făcut.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Zabka, tocmai ai lăsat soluția ta să se evapore toată, în loc de asta ar trebui să lași impuritățile și să iei cristale când erau curate

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
@MMX chiar acum sunt în procesul de evaporare a 60g de pulbere meph în 30:70 apă: soluție de alcool, Dacă o încălzesc se va cristaliza mai repede? Câtă căldură ar trebui să folosesc ? Și cum să o încălzesc? Ca căldură directă pentru placa fierbinte sau baie de apă fierbinte? Care este diferența dintre evaporarea organică și încălzirea acesteia?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Cred că problema dvs. constă în etapa anterioară (de ex. Filtrarea precipitatului. Acesta poate fi alb, dar albul stins apare adesea și alb).
Pentru cristalizare ați putea folosi 2 pahare. În 1 adăugați apă și o fierbeți. În 2 adăugați pulbere uscată (și/sau) o bară de agitare. Apoi turnați încet puțină apă din 1 în 2 și puneți și 2 pe încălzitor. Continuați să turnați bucăți mici din 1 în 2, până când 2 este complet dizolvat. Ajungi să ai o soluție saturată, cu un minim de apă (1g pe 1ml avg). În acest fel, impuritățile sunt depistate mai ușor.

Se toarnă în recipient și se lasă timp de câteva ore.

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Ar trebui să îl spălați mai întâi cu acetonă rece.
Apoi dizolvați produsul în izoprop fierbinte și puneți-l într-un congelator (peste noapte) până când se recristalizează, aspirați izopropul sub vakuum și spălați-l din nou cu acetonă rece.

apoi începeți să faceți cristale...