Question 4MMC (Mefedronă)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Bună ziua,

Am de gând să pun prima mea experiență în lumea sintetică cu Mephedrone.

Acum nu sunt foarte familiarizat cu acest drog, am fost curios despre câteva lucruri. Aș dori să știu de la oameni cu experiență cu acest drog.

1. Cât de popular este acest produs în țara dumneavoastră?
2. Care sunt prețurile de 4MMC în vrac. de la 1 kg la ... (pentru persoanele cu cunoștințe reale despre acest produs)

Sunt curios în legătură cu acest lucru. Am de gând să ofer totul în formă pură când va veni acel moment. Deci, vă rugăm să furnizați informații despre acest lucru cu experiență sau despre prețurile pe care le cunoașteți. Astfel încât să pot estima pentru mine. Mai ales popularitatea produsului, vreau să știu mai multe despre și prețul în BULK.

De asemenea, puteți indica dacă ați cumpărat 4MMC de la un dealer și cât v-a costat. Apoi pot să-mi fac propria estimare.
Aș dori să aud de la diferite persoane și locuri cunoștințele lor de 4MMC.

Vă mulțumesc tuturor;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedrona devine incredibil de populară oriunde apare. În ceea ce privește prețurile, merită să vă uitați la piața locală și la disponibilitatea reactivilor pentru sinteză. Prețul mediu de piață pentru 1 kg de produs de calitate va varia de la 8 000 de dolari și mai mult.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Bună.

"1. Cât de popular este acest produs în țara dumneavoastră?"
Mefedrona și alte catinone au devenit extrem de "populare" și utilizate în Europa de Est, regiunea CSI (Rusia,Belarus,Ucraina) și Regatul Unit, alături de Țările de Jos și țările învecinate. Acest lucru nu a fost întotdeauna așa, desigur, prima dată când catinonele sintetice au făcut furori în lumea consumatorilor de droguri, mefedrona nu era utilizată în principal de către consumatorii "obișnuiți" de droguri [în regiunile menționate mai sus], desigur, era mai ușor accesibilă și mai ieftin de cumpărat. Dar în zilele noastre, rahaturi de catinone sintetice (4mmc,4cmc,3cmc) sau practic orice substanță HCl care poate fi cristalizată în cristale care sunt plăcute ochilor, și ard mai mult (majoritatea oamenilor cred în concepția greșită idioată că cu cât arde mai mult cu atât este mai puternică..), și este administrabilă prin insuflare. Iar acești oameni nici măcar nu știu ce fel de substanță cumpără, ei numesc aproape toate catinonele "cristale"..
*Cumîn cu "ei" mă refeream la procentul statistic mare de oameni mai ales din țările Europei de Est.

"2. Care sunt prețurile de 4MMC în vrac. de la 1 kg la ..."
Depinde de câțiva factori serioși, de calitate, de diferența în raporturile izomerilor stereo pe loturi diferite, de regiune. Dar, pentru a vorbi despre o medie oriunde de la 7500-10000 de euro (ca din nou în funcție de factorii menționați anterior) se cere pentru mefedronă pe prețurile de piață.

"dacă ați cumpăra 4MMC de la un dealer și cât v-a costat"
Nu aș fi niciodată atât de prost încât să cumpăr porcăriile pe care le-ar vinde drept mefedronă aici pe străzi, dar am testat mai multe loturi de mefedronă de la vânzători polonezi. Dar, pentru a vă răspunde mai întâi la întrebare, aici, pe străzi, un gram de "cristal" [care poate conține orice, de la 4 mmc la 3 cmc, bineînțeles tăiat până la uitare și foarte murdar] ar ajunge la 30-40 de euro gramul.

Dacă intenționați să produceți mefedronă la o scară mai mare, asigurați-vă că acordați atenție să nu grăbiți niciun pas în timpul sintezei, oxidarea și impuritățile sunt foarte ușor de obținut dacă nu respectați regulile cu strictețe atunci când sintetizați această substanță.

După terminarea cristalizării, sunt foarte recomandate recristalizările multiple, deoarece majoritatea vânzătorilor de mefedronă vând mefedronă caustică mirositoare de rahat, care ar putea fi evitată cu un procent dacă nu ar grăbi etapele și ar purifica și recristaliza produsul cu atenție.

De asemenea, acordați atenție raportului dintre stereoizomeri, deoarece izomerul dextro are o afectare dopaminergică mai predominantă și mai puțină afinitate noradrenalină și serotoninergică. În timp ce izomerul stâng este mai predominant în ceea ce privește afinitatea serotoninergică și norepinefrina, dar mai puțin în ceea ce privește afinitatea dopaminergică.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Îți respect timpul și efortul pentru mesaj. Vă mulțumesc pentru asta.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Nu există probleme. Anunțați-mă dacă aveți alte întrebări cu privire la mefedronă sau alte catinone sintetice sub acest fir.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
făcut meph este foarte ieftin și ușor de făcut 1kg 4mmc în polonia este de aproximativ 14.000 PLN la 16.000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Este posibil să se întâlnească 300-500 de dolari în achiziționarea de reactivi pentru 1 kg de mefedronă