Da - am făcut-o de multe ori.
Prima etapă, condensarea aldol catalizată cu acid, este ușoară și se pot obține randamente destul de bune ale intermediarului.
Acum, etapa de oxidare cu baeyer villiger este ceva la care lucrez de mult timp, încercând tot felul de catalizatori și reactivi diferiți. Dacă aveți acces la o soluție comercială de acid peracetic 40% (pe care o pot obține doar din când în când și doar în cantități limitate), atunci este o cale ușoară și bună către P2P.
De asemenea, dacă aveți acces la soluții de peroxid de hidrogen de 30 %, aceasta este încă o cale bună pentru producția la scară mai mică.
Dacă doriți doar să produceți cantități mici de P2P de înaltă calitate și nu vă faceți griji cu privire la efort, atunci cred că este una dintre cele mai bune căi atunci când nu aveți acces la substanțe chimice restricționate, deoarece tot ce aveți nevoie poate fi cumpărat otc sau poate fi produs într-un laborator adecvat.
Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre etape, sunt sigur că vă pot ajuta. De asemenea, am o mulțime de imagini / fotografii pentru a ilustra procesul.