Reducerea Bechamp Vreo experiență?!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Am găsit acest comentariu sub un videoclip despre sinteză (Al/Hg2)

"Dacă nu doriți să lucrați cu săruri toxice de mercur, atunci puteți recurge la o sinteză în două etape:
Etapa 1: Reducerea cu Fe + HCl a P2NP sau cu Zink în GAA urmată de destilarea cu abur pentru a obține P2P
Etapa 2: Aminare reductivă cu NiCl2 dizolvat în amoniac 20% și adăugarea porționată de pulbere Zink
Este o sinteză ușoară, mai ecologică și mai puțin toxică"

Dar nu am idee cât de mult din ce substanță ar trebui folosit pentru, de exemplu, 250g p2np.
Și idei, păreri sau experiențe?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Împreună cu colegii mei ne-am gândit la utilizarea NiCL2 în sinteza amfetaminei astăzi, aș fi interesat să aflu mai multe despre acest subiect!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Iată un rezumat frumos al aproape tuturor tipurilor de rute

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/amphetamine-syntheses-overview-reference-guide-for-professionals-revised-industrial-edition.59/

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Corectat postul dvs., vă rugăm să studiați forumul, există deja tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv aproape toată biblioteca necesară.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Da, există o mulțime de informații bine descrise, dar trebuie să studiați mai multe fire... acesta este un fel de rezumat și cred că ar putea fi interesant pentru unele persoane...