Pentru că acest lucru este specializat în producție și aici sunt într-adevăr o mulțime de utilizatori buni, inteligenți bine ed și nu atât de mulți copii scammer pentru că ei nici măcar nu știu despre ce este vorba!
Cebulka este, de asemenea, mare, dar, din păcate, cea mai mare parte nu în limba engleză.
Mi-a plăcut și Dread, dar de când e tot timpul căzut e inutilizabil! Nu știu dacă s-a stricat...
De asemenea, sunt interesat de forumuri ca acesta, dar fără copii gangsteri neprofesioniști și oameni fără cunoștințe specifice despre droguri etc.
Deci, dacă există un fel de forum "avansat" vă rog să-mi spuneți! În afară de droguri, care reprezintă principalul meu interes, mă interesează și falsificarea și frauda de documente.
Toate sunt subiecte importante, dar în afară de acestea există doar forumuri, cu 90% noobs, nu vreau să împărtășesc informațiile pe care le-am adunat de-a lungul anilor doar cu profesioniști, pentru că altfel oamenii neinformați iau informațiile și le fac inutilizabile pentru că pretind că știu ce fac.
De exemplu, cum să construiesc un skimmer sau multe alte lucruri pe care mi-e teamă să le împărtășesc cu noobs.
Aici, cu toate videoclipurile etc, este vizibil faptul că există profesioniști care doresc să ridice bord și să facă comunitatea mai puternică!
Deci, destul de fericit despre asta, dar eu sunt deschis pentru sfaturi pentru a construi o rețea mai mare și să învețe de la profesioniști.