De la 0 la 0+1
Nu am nicio pregătire în domeniul chimiei. M-am enervat într-o zi când mi s-a cerut să cumpăr Zyrtec. Motivul este, desigur, că oamenii folosesc efedrina pentru a face metamfetamină.
(Apropo, iată cum) În ziua respectivă, acest lucru m-a enervat foarte tare. De ce ar trebui să fiu deranjat pentru că cineva pe care nici măcar nu-l cunosc face metadonă? Ăsta e un rahat de raport minoritar, la naiba cu asta, nevinovat până la proba contrarie, nenorocitule. Dacă stai să te gândești, nu este cu nimic diferit de KYC, astfel încât guvernul să poată urmări cum îți cheltuiești BTC........... oh, stai, despre ce vorbeam?
Oricum, în drum spre casă, m-am gândit "Am de gând să fac niște Meth". Nu m-am gândit niciodată să fac asta, dar ei mi-au băgat ideea în cap.
De atunci s-a transformat într-un hobby clandestin pentru mine (nu încerc să mă transform într-o afacere). Am verificat mai multe resurse și informațiile există, am învățat cum să fac shake & bake (o oală) într-o zi... fără să aprind un foc! Cu toate acestea, BBGate este singurul loc pe care l-am găsit care mă face să mă simt suficient de încrezător pentru a păși de pe bordură. Pe acest forum puteți merge la fel de superficial sau la fel de adânc ca tine vrei cunoștințe înțelept.
Tot ce ai nevoie este aici!
Ei postează rețetele, echipamentul și reactivii de care ai nevoie. Apoi fac un videoclip pentru a vă arăta cum pas cu pas. Dacă aveți întrebări, cineva vă va răspunde și puteți avea încredere în răspuns, deoarece acesta este verificat de o grămadă de experți (deși adesea nu sunt de acord cu răspunsul "corect").
Nu aveți reactivi sau echipament? Ei vă arată cum să le faceți, sau să le cumpărați, dacă preferați.
Singurul lucru pe care BBGate nu îl oferă este inițiativa și perseverența. Dar, veți găsi încurajări!
Începeți cu aceste
rețete Simple, și întrebați ce nu știți. Dar, încercați să căutați mai întâi pe forum, pentru că am descoperit că dacă am o întrebare, probabil că altcineva a pus-o deja.