BMK Glicidat la P2NP la sulfat de amfetamină cu catalizator Urushibara

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Hei, oameni buni
M-am uitat la unele Threads acum și nu am găsit nimic despre sinteza amfetaminei folosind urushibara (clorură de nichel și praf de zinc (de exemplu)
Am citit cum să convertesc glicidatul de Bmk în ulei de Bmk, informație bună pe care nu o știam înainte.
Dar aș vrea să încerc o cale fără clorură/nitrat de mercur.
NaBH4/CuCl2 este o opțiune, dar mai bine pe scară largă. Este la fel și pentru NiCl₂?
Știu, randamentul nu ar trebui să fie la fel de bun ca Al/Hg, dar bmk nu este foarte scump, îl pot obține pentru aproximativ 70$ pe kilogram, deci chiar dacă randamentul este de numai 30%, nu ar fi atât de rău cum pare.
Am găsit aceste informații despre această rută:
(Poate există unele idei cum să o fac mai bine)

Se dizolvă 4,0 g clorură de nichel hidratată (cristale de culoare verde deschis) în 75 ml etanol 95% cu agitare magnetică și se încălzește la 50°C. După ce sarea este dizolvată, se îndepărtează bara de agitare și se adaugă 1 ml de apă și 1 ml de HCl conc.1 În timp ce soluția este la 50°C, se adaugă încet 5 g de folie Reynolds obișnuită, ruptă în benzi de 0,25 x 1,0 inci, în porții de 1 g, cu agitare manuală. Aluminiul va reacționa LENT cu sarea de nichel, formând metalul Ni(s) prin metateză sub forma unei pulberi gri închis care se depune la fund. În timpul reacției are loc o ușoară efervescență a hidrogenului. Se adaugă aluminiu într-un ritm care să mențină o efervescență constantă și să mențină temperatura aproximativ în intervalul 50°C. Rețineți că acest lucru poate dura până la două ore! La sfârșitul adăugării de aluminiu, toată culoarea verde din sarea de nichel ar trebui să fie eliminată. Dacă rămâne ceva culoare, se adaugă încă un gram de aluminiu și se așteaptă ca soluția să se limpezească. Pulberea de nichel precipitat se adaugă la 100 ml de soluție de NaOH 20% și se agită manual la 60°C timp de 30 min. Excesul de NaOH se decantează și nichelul se spală cu 5 alicote de 100 ml de apă distilată pentru a elimina excesul de bază. În acest moment, catalizatorul de nichel Urishubara este pregătit și gata pentru reducere.

Se dizolvă 5 g fenilnitropropenă pură în 50 ml etanol și se adaugă la soluția de Ni.2 Acum se adaugă încet 3 ml HCl3 conc. și 1 gram aluminiu mărunțit cu agitare manuală. Aluminiul se va dizolva lent, cu o efervescență mai viguroasă a hidrogenului decât în prima etapă. Menținerea unei bune agitări cu o tijă de agitare din sticlă este esențială la început. Încercarea de agitare magnetică va duce la frustrare, deoarece nichelul este feromagnetic și se va lipi de bara de agitare, împiedicând expunerea suprafeței necesare pentru reducere. După ce aluminiul este dizolvat, se adaugă încă trei mililitri de HCl și încă un gram de Al. Se repetă adăugarea de acid și Al până la adăugarea a 10 grame de Al și aproximativ 30 ml HCl. Aluminiul reacționează lent. Se așteaptă ca adăugarea să dureze aproximativ șase ore, mai mult dacă temperatura scade sub 50°C. Nu este necesară o agitare constantă până la sfârșit, ci doar o agitare bună a amestecului din când în când.

După ce tot aluminiul a fost adăugat și descompus în mare parte, se toarnă încet o soluție de 30 g NaOH în 100 ml H2O, amestecând cu atenție. Purtați ochelari de protecție și fiți atenți! Neutralizarea bazelor este foarte exotermică! În 30 de minute, toate nămolurile de aluminiu se vor dizolva în stratul apos inferior, iar deasupra se va depune un strat frumos de alcool portocaliu care miroase a amină. Nichelul nu este dizolvat de NaOH, astfel încât va rămâne plutind între cele două straturi, dar acest lucru nu reprezintă o problemă majoră. La urma urmei, nu este otrăvitor ca mercurul sau altceva! Acum decantați stratul organic portocaliu superior și distilați alcoolul până la un sirop portocaliu urât mirositor complet diferit de mirosul P2NP. Dizolvați aceste bunătăți în acetonă și adăugați încet acid sulfuric pentru a precipita sulfatul de amină. Voila!!!!!! aproximativ 3 grame de sulfat de amfetamină galben deschis.

Aceasta este o scară foarte mică și aș dori să încerc acest lucru, dar sunt în continuare interesat de informații de la alte persoane, care au experiență în acest tip de lucruri.
Sunt un începător și abia la început să înțeleg tot ceea ce am citit în ultimele două luni. Sunt pregătit, am tot echipamentul, care este necesar, dar înainte de a începe aș dori să obțin cele mai bune cunoștințe.
Deci, sunteți bineveniți la primul meu subiect.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Bună, pentru prima dată vă recomand să urmați sintezele deja descrise în forumul nostru. Există un rezumat despre sinteza amfetaminei. Puteți începe de la calea Al/Hg. În opinia mea, este cea mai bună opțiune pentru începători.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Interesant :) Există vreo șansă să puteți posta sursa originală a acestui traseu?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Mulțumesc, am găsit și eu o mulțime de linkuri suplimentare utile acolo.