Pot să văd aceste cristale?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Cum ți se pare acest lucru? Am făcut câteva lucruri. Am încălzit clorura de amoniu și formaldehida cu un condensator Alihn și un racord de vid de 110° pe partea superioară și o pompă de vid timp de câteva ore, apoi am lăsat să se răcească și am filtrat. Apoi am distilat lichidul sub vid timp de câteva ore și am condensat distilatul, l-am lăsat să se răcească și l-am filtrat. Apoi l-am condensat și filtrat de încă câteva ori. Am luat filtratele nr. 3-5 și le-am pus la reflux în metanol, pe care l-am distilat de două ori dintr-o cană de lichid de spălare a parbrizului, timp de 30 de minute și l-am filtrat la cald de două ori. Am lăsat să se răcească în congelator, am filtrat cristalele și apoi le-am clătit cu lichidul pe care l-am distilat din fundul a 3 ulcioare de înălbitor cu 60 ml de acetonă în ele lăsate afară peste noapte și decantate. Am luat niște acetat de etil și am dizolvat în el niște 2-b-4-mp, apoi am adăugat cristalele din discuția anterioară și 2,63 grame de NaOH și 100ml de apă. Am încălzit la 60°c timp de aproximativ 30 de minute. Apoi am distilat sub vid până când a rămas foarte puțin lichid. Apoi am adăugat acetonă și acid clorhidric până când hârtiile mele cu ph au arătat ca 5 pe broșură. Am pus-o în congelator pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta este doar amintirea mea aproximativă a ceea ce s-a întâmplat. Când m-am întors, asta era pe fundul lichidului. Nu am mai văzut acest lucru înainte. Nu l-am mirosit niciodată. Nu l-am gustat niciodată. Acest lucru nu s-ar dizolva în acetonă absolută sau izo absolută.
UD65BCwu8I
2DJivUCXyl

Cu siguranță nu este niciunul dintre lucrurile pe care le-am pus în flacon la început. Nu miroase a amoniac și cu siguranță nu miroase a 2-b-4-mp, slavă Domnului, nu-mi voi scoate niciodată mirosul acela din nas.
Am ars puțin, nu avea un miros distinct. Avea o aromă, dar nimic pe care să pot pune degetul. Fumul nu mi-a ars nasul și nu mi-a făcut ochii să lăcrimeze. Pare a fi ceva ce ar trebui să păstrez? Care este următorul test?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Ei bine, la naiba, am tras pe nas o linie destul de considerabilă, aproximativ 0,080-0,100 g. A ars, dar nu prea rău. Cantitatea potrivită pe baza a ceea ce am citit. Nimic, nicio activitate. Hr 88 bpm după 15 minute. Am crezut că arată bine ( nu bine, dar corect) a urmat synths îndeaproape....nu am idee ce este asta, dar nu face lucrul. Strike 2. 2 eșecuri. Cred că nu reușesc să fac clorură de metilamoniu. Mă bucur că am încercat doar câte 5 g.
Este destul de dezamăgitor, dar știam că va fi dificil să învăț singur chimie. Înapoi la masa de desen 🚮

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59

Ați văzut straturile distincte înainte de distilarea în vid? În EA afaik, ar trebui să fie foarte evident.

Vezi atașamentul 37598

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Nici măcar nu-mi amintesc, dar ar fi trebuit cel puțin să mă dublez înainte de a o arunca, deoarece fumez metamfetamină și crack zilnic și fără a fi recristalizat de câteva ori, 100mg probabil că nu ar face nimic. Trăiești, înveți. Uneori, o persoană comentează o postare veche pe care am comentat-o și fie devin mai prost, fie vorbesc un joc al naibii de bun pentru că mă învăț lucruri cumva 😅

CaptainSandoz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
62
Deals
45
Punct de topire ?
Reactiv Marquis ?
Reactiv Liebermann ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Nici nu m-am gândit să încerc vreun reactiv în ea, cumpărați punctul de topire a fost foarte aproape de numărul corect. Cu o diferență de câteva grade

CaptainSandoz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
62
Deals
45
Aveți deja tot ce vă trebuie pentru a face reactiv marquis, dar bun nou pentru punctul de topire

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Acesta este un fir vechi și materialul respectiv a dispărut de mult, da, am testat practic totul cu Marquis, reacționează la o mulțime de medicamente și adulteranți. Cei 3 cenți pe care îi costă merită prețul. Am niște CH³NH²HCL în congelator pe care l-am făcut săptămâna trecută și aș dori să efectuez această reacție într-un solvent diferit de data aceasta, deoarece am auzit o mulțime de plângeri despre EA

Dr. X

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
20
Acest lucru pare foarte familiar, ca cea mai pură, roșie sub lumină, amfetamină, se presupune, care miroase ca și cum tocmai ai deschis sticla de acetonă 1L. Adică e ceva umed sau ceva de genul ăsta? Nu cumva devine greu după ce este lăsată la uscat într-o pungă spațială cu niște zgârieturi pe rău să se poată usca bine? Și nu pentru a vă face paranoic sau smth, dar în Breaking Bad au făcut Ricin se pare cam la fel

Dr. X

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
20
Amfetamina "pură" de aici miroase a acetonă. Dacă este posibil, faceți-o într-o mică rocă moale sau solidă și puneți-o sub lanterna telefonului