- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Cum ți se pare acest lucru? Am făcut câteva lucruri. Am încălzit clorura de amoniu și formaldehida cu un condensator Alihn și un racord de vid de 110° pe partea superioară și o pompă de vid timp de câteva ore, apoi am lăsat să se răcească și am filtrat. Apoi am distilat lichidul sub vid timp de câteva ore și am condensat distilatul, l-am lăsat să se răcească și l-am filtrat. Apoi l-am condensat și filtrat de încă câteva ori. Am luat filtratele nr. 3-5 și le-am pus la reflux în metanol, pe care l-am distilat de două ori dintr-o cană de lichid de spălare a parbrizului, timp de 30 de minute și l-am filtrat la cald de două ori. Am lăsat să se răcească în congelator, am filtrat cristalele și apoi le-am clătit cu lichidul pe care l-am distilat din fundul a 3 ulcioare de înălbitor cu 60 ml de acetonă în ele lăsate afară peste noapte și decantate. Am luat niște acetat de etil și am dizolvat în el niște 2-b-4-mp, apoi am adăugat cristalele din discuția anterioară și 2,63 grame de NaOH și 100ml de apă. Am încălzit la 60°c timp de aproximativ 30 de minute. Apoi am distilat sub vid până când a rămas foarte puțin lichid. Apoi am adăugat acetonă și acid clorhidric până când hârtiile mele cu ph au arătat ca 5 pe broșură. Am pus-o în congelator pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta este doar amintirea mea aproximativă a ceea ce s-a întâmplat. Când m-am întors, asta era pe fundul lichidului. Nu am mai văzut acest lucru înainte. Nu l-am mirosit niciodată. Nu l-am gustat niciodată. Acest lucru nu s-ar dizolva în acetonă absolută sau izo absolută.
Cu siguranță nu este niciunul dintre lucrurile pe care le-am pus în flacon la început. Nu miroase a amoniac și cu siguranță nu miroase a 2-b-4-mp, slavă Domnului, nu-mi voi scoate niciodată mirosul acela din nas.
Am ars puțin, nu avea un miros distinct. Avea o aromă, dar nimic pe care să pot pune degetul. Fumul nu mi-a ars nasul și nu mi-a făcut ochii să lăcrimeze. Pare a fi ceva ce ar trebui să păstrez? Care este următorul test?
Cu siguranță nu este niciunul dintre lucrurile pe care le-am pus în flacon la început. Nu miroase a amoniac și cu siguranță nu miroase a 2-b-4-mp, slavă Domnului, nu-mi voi scoate niciodată mirosul acela din nas.
Am ars puțin, nu avea un miros distinct. Avea o aromă, dar nimic pe care să pot pune degetul. Fumul nu mi-a ars nasul și nu mi-a făcut ochii să lăcrimeze. Pare a fi ceva ce ar trebui să păstrez? Care este următorul test?