Cocaina Freebase prin bicarbonat de sodiu sau amoniac

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
o notă pe care swim a adaptat-oîn cuvinte așa cum swim ar spune sau preferă să facă.

Într-o lingură mare de metal, fier vechi (fără SS). Înclinați mânerul de la partea de "lingură" astfel încât să poată sta singură. Faceți-o stabilă.
combinați 1 gram de cocaină hcl și ½ gram de bicarbonat de sodiu (deoarece majoritatea oamenilor au acces mai ușor la acesta în loc de amoniac, dar mai jos mai mult. ). Umpleți cu grijă lingura cu apă până la cap și așteptați până se dizolvă totul. tot ce a rămas și trebuie ajutat la dizolvare trebuie îndepărtat deja.

Puneți lingura cu toate cele trei ingrediente pe foc mediu spre mare până când tot bicarbonatul de sodiu a terminat de făcut bule. Doar încet. Best este ca un fel de iaz care este înghețat. Nu credeți că sunteți gata și dacă vi se pare că toată apa a dispărut, jucați-vă cu lingura și flacăra și fiți calmi... totul va fi bine.

Baza liberă de cocaină va apărea în partea de jos a lingurii, în apa de culoare oarecum tulbure care rămâne. Baza liberă va fi de culoare galben-aurie.

Țineți lingura și, din încheietura mâinii, încercați să lăsați lingura să se miște în sensul acelor de ceasornic. Se toarnă apa rămasă cu orice reziduu rămas plutind deasupra. Umpleți lingura cu apă rece proaspătă peste freebase. Acum, cu un cuțit ascuțit,
cuțit ascuțit și fără zimți, adunați freebase-ul de pe lingură cu o singură mișcare și lăsați-l să cadă pe o farfurie de ceramică. Acum ați terminat cu lingura.

Acum, înclinați farfuria și lăsați să cadă excesul de apă. Nu vă faceți griji, freebase-ul nu se va mișca deloc atunci când este înclinat. Cu un prosop de hârtie, ștergeți cu grijă orice
apa rămasă din jurul ghemului de freebase.

Treceți cu același cuțit fără zimți înainte și înapoi peste ghemul de freebase. Aceasta se va transforma rapid dintr-o bucată uleioasă galben-aurie
într-o formă albă dură ca piatra în aproximativ un minut. Odată ce se întâmplă acest lucru, nu mai folosiți cuțitul.

Acum, cu o lamă de ras ascuțită, răzuiți cu grijă freebase-ul alb într-o grămadă. Cu fundul unei linguri de metal de mărime medie, zdrobiți cu grijă baza liberă până obțineți o pulbere fină.

Următoarea parte este cea pe care toată lumea o omite, dar este cea mai importantă pentru a obține cocaină freebase pură.
Dacă omiteți această parte, veți fuma și amfetamină freebase și efedrină freebase, cu siguranță.

Luați un pahar mic și umpleți-l cu aproximativ 5 cm de apă rece proaspătă. Acum, turnați grămada de freebase uscată în paharul cu apă.
Agitați freebase-ul timp de aproximativ un minut. Acest lucru va elimina toate urmele de amfetamină, metamfetamină, efedrină și psuedo-efedrină din freebase
deoarece toate acestea se vor dizolva în apă, în timp ce cocaina freebase NU se va dizolva.

Aproape nimeni nu știe despre acest pas și este cel mai important. În caz contrar, indiferent de pasul pe care decideți să îl utilizați pentru a face freebase
(deși folie de aluminiu, amoniac, bi-carb etc.), veți purta toți acești adulteranți până la sfârșit. Acestea vă vor strica starea de high de cocaină, credeți-mă!

După ce ați amestecat freebase-ul și apa timp de aproximativ un minut, turnați cu grijă apa și freebase-ul într-un filtru de cafea din hârtie.
Puteți turna apă proaspătă în pahar și să-l agitați pentru a colecta orice freebase care a rămas în urmă când ați turnat-o în hârtia de filtru. Acum, singura substanță rămasă în hârtia de filtru este cea mai pură cocaină freebase pe care o veți experimenta vreodată!

După ce toată apa a trecut prin hârtia de filtru, puteți turna freebase-ul de cocaină pură pe o farfurie curată.
Las-o să se usuce pentru încă 3-4 minute și fumează. Dar rămâi în control... tu ești stăpânul. ea te servește pe tine, nu invers...

sfat: rulează un joint și presară o linie fină de freebase strivită peste hasj (și iarbă) dar hasj dă un echilibru perfect în sus și în jos. No para para behaviour... no tension no stress and if lucky on the right time you fall a sleep and save half for another moment... ciao

Timp total de pregătire: 30 minute"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Este atât de srtrange pentru mine, postarea dvs. reflectă un alt cont european, dar freebase-ul meu plutește deasupra apei, la fel ca videoclipul de pe acest site. O trag până la călcâiul lingurii cu un bănuț sau un cuțit. De obicei, o cântăresc pe a mea și fac 1/3 bs cocaină hclg cocaină (100 mg bs la 300mg C HCL)o. Carbonatul de sodiim funcționează bine și eu număr ca >una mie, două o mie și mă opresc la 3 și las să reacționeze. Baza de cocaină se vaporizează la 208f, ceea ce este chiar sub punctul de fierbere al apei, deci dacă fierbe, este prea cald. De la temperatura apei de la robinet este nevoie de aproximativ 7 secunde pentru a deveni fierbinte. Dacă îi credeți pe chimiști, produsul de piroliză, anhidroecgonina, începe să fie produs la 300f și atinge producția maximă la 400f. Acest produs chimic este modul în care se poate spune că ai fumat-o vs. ai tras-o pe nas, te-ai drogat etc. Este lichid la temperatura camerei și este uleiul care nu vrea să ardă în pipă sau în țeavă. Flacăra unei brichete cu butan are o temperatură de aproximativ 3500f, așa că, este inutil să spun că dacă o ardeți, produceți multă annhydroecgonină. Eu o aprind și îmi face urechile să sune, ceea ce majoritatea oamenilor urmăresc, dar se pare că nu este foarte bun pentru tine. Am auzit că o instalație de e-dab reglabilă, setată la 300 F, este calea viitorului. Brichetele cu plasmă sunt, de asemenea, mult mai reci decât butanul, în jur de 800 F, de obicei le aprind direct timp de 3 secunde și apoi le opresc timp de 3 secunde. Sal amoniac este greu de obținut în unele țări? Fiecare magazin alimentar îl are aici în soluție de 30% auqeus. Ph-ul este de 9-10, ceea ce mulți oameni consideră un pic cam tare pentru unele gusturi, deoarece cocaina de bază are un nivel scăzut de 8. Puteți să o adăugați în lingură, va reacționa la temperatura camerei în cele din urmă, dar ceea ce obțineți este ca o pulbere, deoarece apa nu s-a încălzit suficient pentru a o topi. Metoda tradițională freebase constă în dizolvarea hcl în apă, adăugarea de solvent nepolar (hexan, eter dietilic etc.) și neutralizarea întregului lucru la aproximativ 9 cu amonnia și agitarea . Pe măsură ce hcl se neutralizează, C migrează către non-polar, care este separat și evaporat, lăsând un produs destul de pur, în funcție de NPS-ul tău. Puteți să-l zdrobiți și să-l clătiți cu h2o dacă simțiți că adăpostește amoniac sau NPS. Am mai făcut crack cu antiacid tums. Dacă altcineva este foarte entuziasmat de subiect, mi-ar plăcea să vorbim mai mult despre asta. Am întrebări de genul... când C hcl este amestecat cu h2o, știu că misce 50% în 7ph , C1+, h30 și cl- De unde provine electronul care stinge cocaina 1+? Se poate solidifica cocaina în stare anionică (1+)?