Bună ziua doar pentru a actualiza numărul cas pe pulberea bmk a fost greșit corect cas 5449-12-7 pulbere bmk orice informații sau instrucțiuni pentru conversia la ulei foarte apreciat
Bună băieți, doar pentru a vă oferi o actualizare după ce am urmat toate sfaturile dvs. am reușit acum să produc un ulei bmk foarte întunecat Trebuie să convertesc acest lucru din p2p în pn2p astfel încât să pot face sulfat de anfetamină
Mulțumesc, toate sfaturile sunt binevenite, aștept doar unele echipamente pe care le-am comandat și chems pentru a converti apoi voi face reacția leuchart și distilarea
Cred că în situația dvs. ar fi util să deschideți și o discuție privată.
De fapt, experții de aici de pe forum oferă consultanță privată în chat-uri private.
Acest lucru mi-a fost de mare ajutor în planificarea laboratorului pe care îl voi înființa și, de asemenea, în cadrul sintezei pe care o voi începe în curând
Mulțumesc frate, cred că ar putea fi defo calea de urmat Fac un video Lil de mine face unele sulfat când am terminat ar dori să pună în sus, dacă este posibil ce crezi?
Mulțumesc frate, cred că ar putea fi defo calea de urmat Fac un video Lil de mine face unele sulfat când am terminat ar dori să pună în sus, dacă este posibil ce crezi?