Bună ziua, prieteni. Vreau doar să gătesc niște Meth. Problema este că nu am avut prea multă experiență chimică când vine vorba de sinteză. Vreau în principal să-l vândă, astfel încât calitatea ar putea fi gunoi, dar poate că vreau să încerc un pic de produsul meu, astfel încât acesta nu ar trebui să fie într-adevăr foarte toxic. Cum pot să prepar niște metamfetamină ieftină și ușor de făcut cu substanțe chimice sau lucruri pe care le pot cumpăra dintr-un magazin european de mijloc? Nu trebuie să fie pură, cristalizată sau ceva de genul ăsta. Trebuie doar să fie consumabilă, nu periculoasă și nu mortală. M-am gândit să o fac ca aceste versiuni Redneck 2 Littre Bottle sau aceste versiuni grecești și africane de rahat dăunătoare. Poate ai putea să ne împărtășești și niște metode sigure de tăiere a metamfetaminei. Mulțumesc, sper să nu vă frâng inimile de chimist cu această întrebare serioasă, dar vă rog să-mi spuneți și să o vedeți ca pe o reducere a daunelor, ca să nu fac ceva greșit și să mă sinucid din greșeală.