Bine, am accelerat procesul de uscare în cuptor, cuptor cu ventilator, setat sub 100 de grade C. (părea că aproximativ 80).
Am rămas cu 168 mg de reziduu alb/gălbui murdar - cu o textură ușor ceroasă.
Dacă acesta a fost 2C-B pur, atunci ar însemna că randamentul meu este de 16,8 mg pe comprimat (anunțat la 20 mg), ceea ce ar fi un randament destul de decent de 84%.
Nu am nicio îndoială că aceasta nu este 2C-B pură, totuși, astfel încât randamentul meu este cu siguranță mai mic, dar un exercițiu distractiv, totuși.
Deoarece este ușor ceroasă, dorința mea de a o insufla nu va fi atât de bună, așa că voi dizolva toate cele 168mg în 5ml de soluție salină 0,9% și o voi pune într-un spray nazal. Deoarece se dizolvă fără probleme, aceasta ar trebui să fie o metodă de administrare ușoară.
Pompele mele nazale îmi oferă 30 de acționări per 5 ml, deci la 168 mg, aș obține 5,6 mg din acest reziduu 2C-B. 2 pompe ar trebui să fie o doză foarte decentă.
A doua imagine este după adăugarea celor 5 ml de soluție salină 0,9% - apa a căpătat o culoare lăptoasă ușor albă și în ea plutesc sedimente. Acest lucru este în contrast cu apa limpede care a intrat în etapa de evaporare.
Așadar, fie căldura a fost prea intensă și am gătit ceva în cuptor, fie procesul de evaporare/uscare a afectat unii dintre adulteranții/ lianții care erau solubili în apă și acum au ieșit la suprafață, fie ceva din această soluție nu a agreat soluția salină. De acord, apa limpede a fost de peste 100 ml și această soluție salină este de numai 5 ml, dar chiar și în timpul uscării apa nu și-a schimbat culoarea, deci cu siguranță s-a întâmplat ceva.
S-ar putea să sacrific încă 10 pastile pentru a încerca din nou acest lucru și pentru a schimba câteva lucruri.
1. tavă de teflon pentru uscare
2. dizolvați comprimatele după zdrobire și lăsați să se decanteze înainte de filtrare, oprindu-vă înainte ca sedimentele să ajungă la filtru.
3. Fiecare spălare succesivă ar fi lăsată să se decanteze.
4. se folosesc cantități mai mici de apă (30 ml pentru fiecare spălare, nu 50 ml)
5. Permiteți o evaporare naturală mai lentă (până când voi pune mâna pe ceva care să o accelereze...)
Oricum - acesta este exercițiul de astăzi în filtrare și evaporare