- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Acum 5 ani obișnuiam să scutur și să coc în sticle de Gatorade. Am folosit 24 de ore calculând 2,4 g de pseudo cu 3,7 g masă totală de pastile că a fost cea mai bună cale de urmat. Nu am făcut extracții în prealabil, ci pur și simplu am măcinat-o într-un blender prin ea și o sticlă Gatorade, sport cu un mic capac de răsucire pentru a ventila, vm & p naptha și aproximativ un pahar de shot plin de NaOH și NH4NO3. Și 2 baterii.
A funcționat ca un farmec. Acum, nu funcționează deloc. Trebuie să fi încercat de 10 ori de atunci, nici o încercare reușită. Nu mi se pare că au schimbat ceva... Obișnuiam să folosesc pastilele Sudafed 24 hr.. dar mă întreb care sunt cele mai bune pastile din continent pentru extracție. Unele au pse sulfat și altele Hcl. Este sulfatul la fel ca pse freebase? Care este diferența dintre sulfat și Hcl?
Îmi pare rău pentru atât de multe întrebări într-un singur post
A funcționat ca un farmec. Acum, nu funcționează deloc. Trebuie să fi încercat de 10 ori de atunci, nici o încercare reușită. Nu mi se pare că au schimbat ceva... Obișnuiam să folosesc pastilele Sudafed 24 hr.. dar mă întreb care sunt cele mai bune pastile din continent pentru extracție. Unele au pse sulfat și altele Hcl. Este sulfatul la fel ca pse freebase? Care este diferența dintre sulfat și Hcl?
Îmi pare rău pentru atât de multe întrebări într-un singur post