- Reaction score
- 2
Poate cineva să posteze cel mai bun și cel mai simplu mod de a face metamfetamină cu metoda amoniacului anhidru Am înțeles-o Am înțeles, de asemenea, shake and bake este ca și cum cineva a avut o listă și nici o idee ce să facă cu ea a amestecat-o într-o sticlă și după ce unul a explodat și și-au dat seama că litiera pentru pisici nu era crucială și shake ans bake sa născut lol Știu cum să obțin NH3- și am înțeles că litiul deține hidrogen suplimentar, dar după ce am făcut NH3, practic nu știu exact ce să fac, dacă ar fi să ghicesc, aș spune că pastilele în amoniac și adăugați litiu și faceți un strat de 3 și gazați-l, dar nu știu sigur, chiar dacă obțineți întreaga teorie aplicarea practică este o altă bestie în întregime Cunosc metoda HI, de unde mi-au venit ideile pe care le am despre ce să fac în continuare și am avut câțiva ani de chimie la facultate. Mi-ar plăcea foarte mult să refac niște chestii făcute în casă, obosit de Levo. Țineți minte că simplitatea este tema principală a tuturor acestor lucruri ori de câte ori este posibil.