Ajutor cu realizarea ADB vă rog. Nou la acest forum. (NOOB)

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ADB-PINACA ((S)-N-(1-amino-3,3-dimetil-1-oxobutan-2-il)-1-pentenil-1H-indazol-3-carboxamidă).

1. O soluție de acid 1-pentenil-1H-indazol-3-carboxilic (100 g) în DMF (1000 ml) a fost tratată cu EDC (1 echiv), BtOH (1,5 ech), DIPEA (180 g), L-tert-leucinamidă (86 g) și agitată timp de 24 h.
2. Amestecul a fost împărțit între și H2O (2000 ml) și EtOAc (1000 ml), straturile au fost separate, iar stratul apos a fost extras cu EtOAc (2x1000 ml).
3. Fazele organice combinate au fost uscate (MgSO4), iar solventul a fost evaporat sub presiune redusă.
4. Produsele brute au fost purificate prin recristalizare pentru a obține 92 g de solid alb (randament 63%).

Am nevoie doar de aceste iingrediente pentru a-mi face un lot de ADB? Sunt un noob în chimie și nu înțeleg formula, dar sunt dispus să fac tot ce este necesar pentru a învăța. Credeți că este posibil pentru un începător să creeze canabinoizi sintetici? Ce consumabile am nevoie? Nici măcar nu știu de unde să încep, sau dacă cineva vrea să o facă pentru mine, vă voi plăti.

Sunt dispus să exersez acest experiment de câte ori este nevoie pentru a-l face bine. Am bani de cheltuit pe echipamente și materii prime. Am făcut un alt mesaj aseară, nu-l văd, nu sunt sigur dacă a fost șters, dacă nu pot posta aici, vă rog să-mi trimiteți un mesaj MOD.

De asemenea, puteți să-mi trimiteți un e-mail dacă doriți să mă ajutați sau, așa cum am spus, voi plăti pe cineva să o facă pentru mine. [email protected]

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Da, avem nevoie de reactivi. Există ceva în China, dar furnizorii noștri de încredere solicită cantități minime la comandă. Scrieți la PM, vă voi ajuta.

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
tocmai am făcut-o!

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
verificați dm!