cum pot extrage din pastile loratadină și pseudoefedrină?

caydiantak

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Am găsit pastile de pseudoefedrină (mult mai multe) loratadină (5 mg) în țara mea. Cum le transform în sare de pseudoefedrină?

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
h

Bună, ați găsit o soluție? Am aceeași problemă

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Loratadina este insolubilă în apă. Puteți utiliza etanol sau metanol pentru a înmuia pastilele, a le filtra și a filtra unele impurități care sunt insolubile în etanol. După evaporarea etanolului, adăugați apă distilată și filtrați. Loratadina este insolubilă în apă. Lichidul filtrat se ajustează la alcali ph10+, se extrage, se usucă și se gazează cu clorură de hidrogen. Se filtrează.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
bună ziua, dar trebuie să separ Loratadina de pseudoefedrină, Loratadina este insolubilă în apă, la fel și pseudoefedrina.
Deci, nu știu cum să o fac

View previous replies…

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Nu ați citit cu atenție răspunsul meu. Efedrina este solubilă în apă și etanol. Lorata este insolubilă în apă. După evaporarea etanolului, adăugați apă și filtrați, iar loratadina va rămâne pe tortul filtrant.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
grozav ești un amice crack ultima mea întrebare este dacă las etanolul să se evapore într-un pahar deasupra unui arzător care produce căldură?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Nu este nevoie de reflux. Este suficient să evaporați etanolul sub presiune normală. Dar să nu fie prea uscat, pentru că nu este ușor de dizolvat după adăugarea apei. Este la fel de bun ca un sol nutritiv.