Caut și caut să pun mâna pe d-meth pur. Îmi place în loc de metilfenidat sau amfetamină în doză mică, deoarece face mai puțin nervos sau tensionat. Din păcate, toate lucrurile de pe piața comună nu sunt pure sau sunt racemice sau orice altceva...
1. Deci cineva vinde aici o cantitate mică de d-meth în Germania?
2. Dacă nu, care ar fi cel mai ușor și mai necomplicat mod de a o face?
3. Am văzut că există undeva fiole pentru injectare de vânzare care conțin efedrină hcl 50mg/ml. Ar funcționa asta dacă aș obține cam 5g de efedrină hcl? Mai trebuie să extrag efedrina sau pot folosi doar conținutul fiolei? Adică pare să fie doar apă, cred.
4. Sau cineva de aici vinde efedrină hcl? sau știe un link către un magazin (Europa). care este prețul normal pentru efedrină?
5. Am citit că cu efedrina se poate trece direct la d-meth?
6. pseudo sau ephe nu ar face nicio diferență?
7. Ce substanțe chimice sunt greu de obținut și de unde le pot obține? Ce zici de fosfor?
8. Este necesară etapa de cristalizare? Vreau doar un produs pur pe care să îl pot amesteca apoi cu apă și apoi doza în mililitri pentru consum oral. nu am nevoie de cioburi sau alte chestii.
9. Ce substanțe sunt rezultatul final? și care este puritatea așteptată?
10. Ce echipamente îmi trebuie cu adevărat. Nu intenționez să construiesc un laborator de hobby, deoarece acest hobby pare destul de periculos :-D
1. Deci cineva vinde aici o cantitate mică de d-meth în Germania?
2. Dacă nu, care ar fi cel mai ușor și mai necomplicat mod de a o face?
3. Am văzut că există undeva fiole pentru injectare de vânzare care conțin efedrină hcl 50mg/ml. Ar funcționa asta dacă aș obține cam 5g de efedrină hcl? Mai trebuie să extrag efedrina sau pot folosi doar conținutul fiolei? Adică pare să fie doar apă, cred.
4. Sau cineva de aici vinde efedrină hcl? sau știe un link către un magazin (Europa). care este prețul normal pentru efedrină?
5. Am citit că cu efedrina se poate trece direct la d-meth?
6. pseudo sau ephe nu ar face nicio diferență?
7. Ce substanțe chimice sunt greu de obținut și de unde le pot obține? Ce zici de fosfor?
8. Este necesară etapa de cristalizare? Vreau doar un produs pur pe care să îl pot amesteca apoi cu apă și apoi doza în mililitri pentru consum oral. nu am nevoie de cioburi sau alte chestii.
9. Ce substanțe sunt rezultatul final? și care este puritatea așteptată?
10. Ce echipamente îmi trebuie cu adevărat. Nu intenționez să construiesc un laborator de hobby, deoarece acest hobby pare destul de periculos :-D
Last edited: