Frumos, un răspuns lung
Lasă-mă să mă scufund în el!
Sunteți un cetățean foarte nobil
Ei și-au săpat propriul mormânt cu lupta împotriva criptomonedelor/NFT-urilor.
Atâta timp cât nu declară NFT-urile titluri de valoare, acest lucru poate continua în jurisdicțiile care permit vânzarea de NFT-uri fără taxe în anumite circumstanțe.
Chiar dacă SUA, UE sau alte națiuni ar trebui să combată această schemă de spălare a banilor, cu siguranță vor exista câteva jurisdicții în afara legii în care aceasta va rămâne o opțiune posibilă!
Și chiar dacă se luptă cu acest lucru în state prin declararea securității NFTs, aceasta va fi o schimbare uimitoare pentru industria cripto, așa că aș fi fericit cu ambele rezultate, de fapt!
Este cu siguranță și, de asemenea, ar trebui să fie
Nimic nu vine ușor și spălarea banilor prin intermediul companiilor este un privilegiu care trebuie să fie câștigat.
Aici întrebarea ar fi, de asemenea, - este suma care trebuie spălată o sumă mare care trebuie spălată dintr-o dată sau este mai degrabă o sumă reactuală care trebuie spălată în mod frecvent. Prima situație face din "modelul companiei" o opțiune valoroasă, cea de-a doua necesită cu siguranță mai multă pricepere și cunoștințe!
Aici nu pot spune nimic, deoarece nu sunt cetățean american, toate alarmele mele au cedat atunci când ați menționat declararea veniturilor obținute de pe darknet ca fiind venituri reale obținute de pe darknet, dar, prin urmare, rezultate din activități practic legale
Este cu siguranță o metodă îndrăzneață și necesită ceva curaj, asta e sigur!
Am înțeles de la bun început că această metodă va funcționa, dar ar putea ridica suspiciuni care ar putea fi eliminate cu ajutorul unor antecedente mai bune și alibiuri infailibile. Totuși, pentru mine, îndrăzneala este cea care mă enervează, îndrăzneala de a-ți lega personalitatea de darkweb
. Dar adesea aceste metode ridică mai puține suspiciuni decât alte metode care încearcă să vină cu o poveste care nu s-a întâmplat niciodată în primul rând.
Este adesea o opțiune valoroasă să incluzi un adevăr parțial într-o minciună, pentru a face mai ușoară minciuna și, de asemenea, pentru a face minciuna mai ușor de crezut.
Ca și cum s-ar gândi: "Și dacă aceste criptomonede provin de pe darknet?", iar tu recunoști că de fapt provin, dar legal
Acum, că m-am gândit mai mult la asta, cred că este o idee genială!
Este nevoie de cineva care este pe deplin conștient de ceea ce el devine în!
Du-te domnule, eu o aprob