Question Cum se prepară metilamina?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 de grame de clorură de amoniu și 500 de grame de formaldehidă 37% amestecate într-un balon cu fund rotund de 1 l și încălzite, temperatura fiind menținută la 104 grade Celsius. Distilat până când nu mai vine apă. Aceasta a durat aproximativ 6 ore. Când s-a terminat distilarea apei, balonul a fost scos de pe mantaua de încălzire și răcit în congelator sub 10 celcius. Au ieșit toate cristalele de clorură de amoniu. S-a filtrat clorura de amoniu și s-a transferat lichidul într-un alt pahar de laborator. Apoi lichidul s-a concentrat la jumătate din volum și a ieșit mai multă clorură de amoniu. S-a filtrat din nou și lichidul s-a concentrat din nou la jumătate de volum. Când lichidul a devenit de culoare portocalie și a produs o mulțime de vapori, lichidul a fost turnat într-un alt pahar și au ieșit imediat cristale, care s-au transformat apoi în turtă solidă. S-a răcit din nou sub 10 grade Celsius. Apoi s-a spălat cu 250 ml cloroform și s-a filtrat din nou. Cristalele filtrate s-au fiert în 250 ml metanol absolut și toată metilamina s-a dizolvat. A rămas puțină clorură de amoniu. Se filtrează și se elimină clorura de amoniu. Lichidul filtrat se răcește în congelator peste noapte și se filtrează din nou. Rezultatul este de 72 de grame de metilamină pură.

Există o mulțime de pagini unde puteți găsi metilamină.

Și unele mult mai bune.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
Este aceeași metodă ca în video.

Este cea mai simplă.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
există o modalitate de a avea mai multă metilamină și mai puțină clorură de amoniu?

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
știți care este cea mai bună metodă pentru a obține metilamină pură, pentru că am văzut că există mai multe metode

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Da, există întotdeauna mai multe metode de obținere a unui produs final, dar fie randamentul lor este nedorit, fie necesită echipamente foarte complicate, iar rezultatele nu merită suferința.

Prin metoda de mai sus nu aveți nevoie de sticlărie specială și randamentele sunt de aproximativ ~90%. deci aceasta este cea mai bună metodă la care mă pot gândi.

Iar produsul de mai sus este metilamină hcl și aveți nevoie de ~40% sol. aq. astfel încât sol. pe care îl veți obține va fi suficient.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Nu o fac eu însumi, ci o cumpăr pentru că este foarte ieftină, aproximativ 1-50c$ pe litru de dcm lichid 99%.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Vreau să o produc eu însumi pentru a vedea câți bani pot face, pentru moment nu cred că este înțelept să produc metamfetamină direct. oricum, de ce cumperi metilen și nu metilamină?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Metoda dumneavoastră, descrisă mai sus, are un randament de 49,6 % (în cazul în care este vorba de metilamină pură). Nu induceți oamenii în eroare aici, vă rog.
nu

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
îmi pare foarte rău că mă uitam la o altă sinteză și nu m-am uitat cu atenție intenția mea nu a fost să induc pe nimeni în eroare și această greșeală nu se va mai repeta.

iar aceasta nu trebuia să o postez aici, era despre extragerea DCM dintr-un amestec în diluanți.

am dat-o în bară, îmi pare rău

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

de fapt, aceasta este cea despre 2,5 $/kg metilamină hcl și 50c pentru 40% metilamină lichefiată (și ei exportă în Europa, dar nu în America)

super ieftin huh

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
V-aș recomanda să încercați metoda din video-ul forumului BB.

Last edited: