Question Cum să verificați calitatea Psuedo Ephedrine & sinteza cea mai ușoară

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Bună ziua Walters!

Am un fel de situație ciudată în care am nevoie de ajutor: prietenul meu crede că are cam 50 kg de efedrină Psuedo, a cumpărat-o de pe piața neagră. El mi-a dat 100 de grame de ea pentru a sintetiza, deoarece am un fundal chimic, dar eu nu sunt specializat în chimie organică. Sper că mă puteți ajuta cu următoarele lucruri:

1) Există o modalitate posibilă de a identifica dacă este Psuedo Ephedrine reală? Nu vreau să încep o sinteză și să-mi arunc în aer subsolul dor exemplu.

2) Dacă este Psuedo Ephedrine care este cel mai bun / cel mai ușor mod de a converti aceste 50 kg în Meth. Am ceva acces la substanțe chimice, așa că nu va fi o mare problemă, dar prefer o metodă care este mai sigură.

Prietenul meu a plătit 2 500 $ pe kg pentru "Pseudo-efedrină", deci șansele sunt destul de mari să fie chestia asta, dar toată lumea poate fi înșelată.

Sper că voi, Walters, îl puteți ajuta pe Jesse (eu)

Noroc și salutări,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Reacționează la mandolina Scott și la un alt reactiv. Există multe teste care ar ajuta la identificare. Nu aveți acces la substanțe chimice. Doar dacă nu sunteți în India, Polonia, Rusia etc. Trebuie să decizi cât de mult vrei să faci deodată. 50 kg într-o singură reacție ar necesita un echipament uriaș pe care l-ai folosi o singură dată (pentru că ai murit). Litiul este cel mai puternic reductor, are 6 electroni de donat pentru legătură și este disponibil în bateriile vechi și poate fi folosit în mai multe moduri, liah, birch, birchish,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Bună, Frit!

Mulțumesc pentru răspuns, nu am auzit niciodată de mandolina Scott sau a fost sarcasm?

Cunosc oameni din Polonia care ne pot ajuta și, desigur, nu voi scoate 50 kg într-un singur lot, dar am unele echipamente de sticlă și aș putea cumpăra eventual un cazan de pe piața neagră.

Mulțumesc pentru propunerea de litiu, așa cum am spus, am cunoștințe de chimie, dar nu de chimie organică.

Dacă tu sau altcineva mă poate ajuta în continuare, aș fi fericit ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Nu, nu era sarcasm aceia sunt reactivi chimici care reacționează la pseudoefedrină, dar mai sunt și alții
Oev1ybUDcC

Puteți obține amoniac lichid anhidru? Dacă da, îl aveți făcut

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Mâine îi voi întreba pe prietenii mei, nu sunt la curent cu acest tabel.
În țara mea, numerele RAL sunt coduri pentru diferite tipuri de culori xD

Trebuie să sap mai adânc în zilele următoare

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...