Question Cum să începeți să vindeți medicamente?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Am avut un tip pe care îl cunosc de-o viață care a condus lucrurile pentru mine și i-am dat BUNI bani din vânzări. Sistemul a funcționat foarte bine, am lăsat câteva zile în valoare de produs pe o picătură moartă și el ar merge să-l ridice, să-l vândă și să-mi dea bani. Nimeni nu știa că vindeam droguri.

Am devenit leneș cu pregătirea D.D. și am decis să plantez mai mult produs odată. Ce a făcut el? A luat drogurile și a plecat din oraș, desigur. În ceea ce mă privește, din punct de vedere al banilor, nu este chiar o problemă și merit să fiu pedepsit pentru lenea mea.

Ceea ce este o problemă reală însă, nu sunt foarte sociabil și nu ies cu oamenii. Nu am niciun fel de distribuție. Literalmente zero. În timp ce stau pe o mină de aur de droguri de calitate.

Aceasta este o întrebare jenantă, dar aceasta este într-adevăr situația mea.

Mă gândesc că va trebui să ies în lume și să fac câteva vânzări până când voi găsi un angajat bun. Sunt cluburile de noapte prea riscante? Cum ați începe de la zero?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Dezvoltarea vânzărilor locale. Oferiți clienților Dead Drops. Ar trebui să fie mai profitabil decât lucrul cu expedierile poștale.
Imprimați autocolante promoționale și afișați-le în toaletele cluburilor de noapte și ale barurilor, locuri în care se adună tinerii.
Faceți DD-uri mici preambalate pentru vânzarea cu amănuntul în locuri convenabile

Exemplu de autocolant promoțional:

BFuUWSx5Zi

Creați un grup. Clienții dvs. trebuie să comunice cu dvs. Trebuie să aveți propriul dvs. spațiu pentru a vă păstra publicul și a atrage noi clienți. Propuneți concursuri și extrageri pentru premii. Adăugați noi membri în echipa dvs. pentru a face mai multe DD-uri și pentru a vă extinde geografia de distribuție.

Last edited: