- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Bine, a trecut ceva timp de când am trecut peste toate aceste cunoștințe, dar sunt aici și mă asigur că am recie[t corect s detaliate înapoi în ziua în care am dabled în fabricarea unor lucruri și cel pe care l-am învățat bine a fost meth am învățat anhidris amonia dope roșu ad negru și alte rece găti unul pe care am fost de gând să încerce doar pentru simpla față de confence de a nu trebui să meargă la un dealer și să obțină nimic doar să aibă grijă de obiceiurile mele și că este, dar im blocat pe detais.
1 uncie de NitroMethane GaI
2 Hamei numărul 9 albastru pentru arme 7 uncii
3 tije de sudură cu vârf portocaliu pentru Nichole
4 ? cred că există charchole activat, dar nu sunt sigur
5 capac cu bandă aderentă, se fierbe la foc mare timp de 12 ore și apoi se lasă să stea și să se răcească timp de 12 ore
atunci când este gata, există două straturi, unul de sus, care este tot meth trebuie să fie tăiate frm partea de jos arunca stratul de jos și asigurați-vă că nu pentru a obține orice în cristal ayer poate fi otrăvitoare
1 uncie de NitroMethane GaI
2 Hamei numărul 9 albastru pentru arme 7 uncii
3 tije de sudură cu vârf portocaliu pentru Nichole
4 ? cred că există charchole activat, dar nu sunt sigur
5 capac cu bandă aderentă, se fierbe la foc mare timp de 12 ore și apoi se lasă să stea și să se răcească timp de 12 ore
atunci când este gata, există două straturi, unul de sus, care este tot meth trebuie să fie tăiate frm partea de jos arunca stratul de jos și asigurați-vă că nu pentru a obține orice în cristal ayer poate fi otrăvitoare