Question Informații despre furnizorii clearnet pentru Research Chemicals și produsele chimice

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Bună ziua,

ca în titlu, am experiență cu privire la unii dintre vânzători și substanțele chimice de cercetare (care întotdeauna sunt / au fost legale în țara vânzătorului la momentul achiziționării) și aș dori să le împărtășesc.
Așadar, întrebările mele sunt:

Este permisă discuția despre vânzătorii expliciți? Unde să punem aceste informații. Ar fi frumos dacă ar exista o secțiune proprie pentru produsele chimice de cercetare clearnet și vânzători. Poate fi creată?
Dacă nu, ce secțiune ar fi potrivită?

Vă mulțumim. :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Vă mulțumim pentru link.
Pentru a clarifica: nu reprezint un furnizor și nici nu doresc să fac reclamă unuia.
M-aș gândi mai degrabă la un singur fir în care cumpărătorii ar putea discuta despre mai mulți furnizori de RC și despre experiența cu aceștia.
Unde ar trebui să fie creat acesta?

O altă întrebare:
Unde este cel mai bun loc pentru a posta o căutare pentru un vânzător de produse chimice specifice de cercetare. De exemplu, alfa-pirrilidine (alfa-pvp, alfa-php) sau 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Am primit un eșantion de 2 g de mefedronă din țara mea. 5 / 5 ambalare :) Acțiune 4 / 5 În general, acest produs a fost bun, a existat mai mult serotonic decât dopamină. Sunt o persoană care rareori ia ceva, deci neurotransmițătorii mei sunt normali. După o utilizare prelungită, această mefedronă a înfundat nasul, ceea ce este destul de tipic pentru 3cmc, 4cmc. A existat, de asemenea, o plută amară. Acțiunea este plăcută, nu intruzivă. Coborârea nu a fost dificilă. o opțiune excelentă pentru a ieși la club sau pentru a petrece timp singur. Mulțumesc foarte mult vânzătorului și @Glitchy. Ești uimitor 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Aceasta a fost o revizuire foarte bună

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Cred că avem o secțiune RC

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Secțiunea RC se referă la sintetizarea celor mai recente RC. Costă 1 000 de dolari să te uiți la ea ( există și alte modalități, dar aceasta este modalitatea de bază). O parte din personal are acces gratuit, dar dacă ar fi după mine (și nu spun că este așa), atunci acel personal ar trebui să fie destul de priceput pentru a face lucrurile pe care nu le-am văzut acolo. Nu există inhalatoare nazale pentru L-meth în acel forum, este chimie serioasă (am auzit)