Question în interiorul rețelei de trafic de droguri?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Bună ziua, mă întrebam dacă este mai bine să fii implicat personal în rețeaua locală de trafic de droguri, de unde poți cumpăra droguri în siguranță, fără a fi suspectat de activități infracționale, sau ar fi mai bine să poți cumpăra droguri online și să le faci în intimitatea ta?
pentru mine are sens dacă sunteți un dependent funcțional, probabil că nu doriți să stea în jurul valorii de cei care vă pot obține orice în orice moment. poate im greșit sau diferit. dar în experiența mea personală. dacă încercați să rămână low-cheie și nu jefuiesc sau răni pe alții legea va urmări 10 ori mai mult.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Înțeleg că ți s-ar spune că greșești pentru că contribui la traficanți și la "problema drogurilor" în general. Eu aș spune că irosești resurse luptându-te cu propriul guvern în loc să-ți ajuți poporul

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Nope și No. drogurile sunt un obicei trecător!

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
18
Deals
1
Cea mai bună modalitate este întotdeauna să cumpărați de pe internet. Trebuie să aveți grijă să aveți o conexiune anonimă bună și să aveți o picătură anonimă de unde să comandați medicamentele.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Cred că este mai sigur să nu ai de-a face cu persoane IRL. Totuși, părerea mea

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Stabilirea cu un furnizor online care este de încredere este primordială,odată ce vă asigurați că nu trebuie să depindeți de "grupurile" locale pentru stocul dvs.