Question <investigation & study> Methamp contaminat pt I: testare, analiză

phenethylope

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Salut oameni buni

poveste de fundal : poveste lungă pe scurt, am niște methadonă de rahat! Am fost pe marginea acestui site de un an sau cam așa ceva, dar am decis să fac salut oficial.

din testele rapide FTIR, în primul rând, a fost ceva ketamină în ea. Din cercetările mele, totuși, ambele sunt solubile în apă și nu sunt sigur dacă există o metodă ușoară.
Partea cea mai rea este că a avut aceste câteva specs de (mai mult decât câteva) roșu, albastru maro rahat în ea ... Niciodată, niciodată, de la achiziții cu potențial de 3 cifre, nu am întâlnit astfel de urâțenie. Din cunoștințele mele limitate, se pare că este vorba de un precursor spălat necorespunzător.

Planul de acțiune: Am de gând să trimit o mostră mai detaliată la un loc care utilizează Raman de suprafață, precum și FTIR.
S-ar putea să colectez cel mai frumos ciob și să fac o spălare rapidă și poate chiar primul meu ABE.

Întrebare -
există o cale bine stabilită de separare a ketaminei și a metamfetaminei?

Voi adăuga fotografii mai târziu în cursul zilei de astăzi, mulțumesc pentru toți cei care l-au citit

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dacă neutralizați acidul, sub formă de bază, meth este solubil în acetonă cloroform și eter și keta,I've nu este solubil în acetonă și eter și doar parțial solubil în cloroform. Acetona pare a fi alegerea evidentă pentru mine. Nu am putut găsi date privind solubilitatea ketaminei hcl, dar este probabil un solvent care dizolvă 1 și nu celălalt