Pur și simplu nu este corect

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
De ce nu poate fi acest lucru un lucru în state. Metamfetamina SIMPLU SUCKS aici în acest moment.
Încă de pe vremea când Covid a lovit produsul bun s-a dovedit evaziv. Există o abundență de această "bucată uriașă de cristal" cu cioburi cântărind peste o liră fiecare, dar este complet gunoi, ceea ce pot doar suspecta este că este ISOpropylbenzylamine.
Acesta este motivul pentru care sunt aici.
Nu încerc să produc pentru a vinde
Muncesc din greu pentru banii mei și cred că merit să-i cheltuiesc pe ce vreau eu, dar unde a ajuns lumea asta încât, indiferent câți bani ai, nu poți cumpăra nici măcar un produs decent.

Îmi amintesc înapoi în 03 04 meth a fost la fel de mare ca 500 o minge 8 (zona New Orleans) și nu am putut să cred că am fost de plată atât de mult la momentul respectiv, dar cel puțin te-a ridicat și excitat ca dracu '. Aș da orice doar pentru a avea ocazia de a obține asta din nou în acest moment.

Îmi pare rău pentru declamație, am vrut doar să mă descarc

FJm1tsYQcv

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,077
Deals
1
Sunt de acord cu tine în ceea ce privește această situație. 30 de grame de gunoi oriunde te uiți. Am făcut
Un test de topire pe unele cu câteva săptămâni în urmă (tub de testare cu un termometru conectat la yhe lateral în pArrafin pe o placă fierbinte) și culoare mine șocat ca dracu se topește la 144 ° C (sau a fost 141?) Oricum, am știut exact ce înseamnă asta. Pentru mine însemna că este 50% msm și 50% D,L. Cele mai multe adulterate se topesc la o temperatură mult mai ridicată decât msm, care este de 109°C. 109+175÷2=142°C. De asemenea, miroase a sulf când se topește Știați că 😏 o mulțime de oameni au crezut că gov. A pus nix pe pseudoefedrină, dar ei într-adevăr nu au făcut-o. Puteți merge la farmacie, să prezentați un act de identitate și să cumpărați 3000 mg deodată. O persoană poate cumpăra legal 9000 mg pe lună. Unele state au linii directoare mai stricte, 2 state impun doar prescripția medicală, dar aproximativ 40 de state nu au o lege și urmează doar legea federală. Puteți obține chiar și 7500 mg pe lună prin poștă. Pierzi aproximativ 12% la reacția în greutate mol și cred că probabil faci bine pentru a obține 80% eficient, dar 67% din 9 grame este încă 6 grame pe lună de Dextro pur. Pe persoană. Desigur, ei nu fac cutii care sunt 30-100'a sau 100-30's, așa că vă uitați de fapt la 20-120's. Allegra D IA sprijină să vină în 30-120s, dar este $ 36 și nu pot să-l găsesc oricum și eu nu sunt de plată că. În altă ordine de idei, chinezii vând D-meth pe alibaba pentru 100$/g

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Dar cum rămâne cu problemele de extracție

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Ce a spus cineva că are sens despre super gak Pentru că nu contează cât de bine arată extracțiile cuiva pe care l-am întâlnit Și (el / ea) le-a făcut pe toate .straight to be straight to e, Cel care folosește carbon activat și startch alimentar, literalmente Fiecare extracție pe mai multe mărci diferite de pseudo. 24, 12, Red Hots..

Toate au ieșit un rahat.

Acum, ceea ce pot spune este că persoana respectivă nu a încercat niciodată nici una dintre pastilele allegra d sau altele, doar walfed sau branded sudafed

TTL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
"Muncesc din greu pentru banii mei și cred că merit să îi pot cheltui pe ce vreau eu, dar unde a ajuns lumea asta încât, indiferent de câți bani ai, nu poți cumpăra nici măcar un produs decent."

poate că se tem doar de faptul că putem face atât de multe lucruri prin (eu le numesc plugin-uri, pentru că pentru o scurtă perioadă de timp lărgesc această capacitate, ca în browser, ca să spun așa) și poate chiar mai rău pentru ei ar fi dacă mai mulți oameni încep să pună la îndoială sistemul și apoi își dau seama ce grămadă de maimuțe cu arme și cravate sunt și prin asta au observat apoi, desigur, se îndepărtează și de aceste "fetișuri face maimuțe în saci de gunoi gri".

cred că asta e cea mai mare frică a lor.

spunsolo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Nu înțeleg de ce continui să văd postări despre faptul că nu pot folosi pastile din cauza gak lol există pastile care funcționează foarte bine... foarte satisfăcătoare, de asemenea. Același proces ca acum 20 de ani lol