What synthesis would you do with this product 3,4-(Methylenedioxy)phenylacetonitrile (CAS 4439-02-5)
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 Aug 22, 2024 #1 Ce sinteză ați face cu acest produs 3,4-(Metilendioxi)fenilacetonitril (CAS 4439-02-5)
A Amanchem Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Aug 20, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 22 Aug #2 Cum îl sintetizați? Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 un furnizor mi-l oferă
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 un furnizor mi-l oferă
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 02 Oct #4 Indicații APAAN (α-fenilacetoacetonitril) a început să fie importat în Europa pentru meth. Dar într-adevăr, uitându-mă la structuri Dar cred că m-aș uita la nitrili în amide sau acizi carboxilici în compușii doriți. Hidroliza nitrililor: Amidă vs acid carboxilic Am studiat recent prepararea amidelor, iar una dintre metodele enumerate a fost hidroliza acidă a unui nitril. Până acum am crezut că hidroliza acidă a nitrililor produce acizi carboxilici. Cum ar... chimie.stackexchange.com Attachments msMKpe9oAk.png 359.6 KB · Views: 16
Indicații APAAN (α-fenilacetoacetonitril) a început să fie importat în Europa pentru meth. Dar într-adevăr, uitându-mă la structuri Dar cred că m-aș uita la nitrili în amide sau acizi carboxilici în compușii doriți. Hidroliza nitrililor: Amidă vs acid carboxilic Am studiat recent prepararea amidelor, iar una dintre metodele enumerate a fost hidroliza acidă a unui nitril. Până acum am crezut că hidroliza acidă a nitrililor produce acizi carboxilici. Cum ar... chimie.stackexchange.com
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 03 Oct #5 Cred că este la fel ca și conversia fenilacetonitrilului (cianură de benzil) în P2P. 3,4-(Metilendioxi)fenilacetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK) S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Da, acesta este cu siguranță un alt mod
Cred că este la fel ca și conversia fenilacetonitrilului (cianură de benzil) în P2P. 3,4-(Metilendioxi)fenilacetonitril → MD-APAAN → MD-P2P (PMK)
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Da, acesta este cu siguranță un alt mod