părerea mea despre clonarea unui card de credit este că este complicată și dificilă din punct de vedere tehnic. am citit despre asta de ceva timp, dar mi-am dat seama că poate mă înșel, dar pentru a clona un card și a retrage bani de pe el este nevoie de un software (EMV chip reader writer software) care va scrie datele furate de pe cardul de credit străin pe un card nou și curat. cu cip și arc magnetic un astfel de software este disponibil doar pentru bănci și costă în jur de 30K am găsit pe DNM diferiți vânzători care oferă un astfel de software piratat pentru 1k dar peste tot am dat peste faptul că sunt escroci și că nu există un astfel de software piratat există doar software original cu licență disponibil pentru companiile înregistrate.
Cândva era posibil era mai ușor pentru că datele (tarck1-3) necesare scrierii erau stocate pe resortul magnetic al cardului dar de la noile carduri cu cip EMV este mai complicat dar nu imposibil ar trebui să știi cum să faci și nu am văzut asta.
pentru a obține datele de pe un card străin ai nevoie de un skimmer și un keylogger fals sau un mini-spycam plasat pe bancomat îndreptat spre pinul tastaturii pentru a înregistra pinul, există mulți vânzători de acest dispozitiv dar mulți dintre ei sunt escroci este un risc unul dintre ei este
https://t.me/SKIMMINGpARTs
dar am citit de asemenea că este o înșelătorie dar ar putea fi o pistă falsă de la un concurent nu știu.
Personal, cred că întotdeauna vor exista hackeri care vor fi capabili să exploateze sistemul financiar.