Întrebări privind sinteza PMK/MDP2P la scară largă

msi

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Din cunoștințele mele limitate, există două modalități optime de a crea PMK/MDP2P: (pentru producerea MDMA)
Una folosind Safrole și cealaltă folosind PMK glicidat și acid clorhidric (cred)

1. Cunoaște cineva ghiduri bune pentru ambele reacții
2. Am dreptate când spun că metoda PMK glicidat creează MDP2P racemic? Dacă da, cum o pot transforma în MDP2P obișnuită
3. Cunoaște cineva furnizori/locuri bune de unde pot obține substanțele chimice necesare pe scară largă?

Mulțumesc!

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Glicidat mai ușor
Există mai multe rute, vom proceda de la disponibilitatea reactivilor în regiunea dvs.
Toate variantele racemate
Dacă începutul este glicidat, putem încerca să vă ajutăm. Scrieți în PM

artificialmango

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Aș fi foarte interesat de același sfat, aș putea să vă scriu în PM?

HCL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Același lucru

cineva poate posta niște furnizori buni pentru glicidat pmk?

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Creați un bilet

• Like
Reactions: HCL

Gus_Fring

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deci... se pare că am aceeași problemă ca mulți alții... noul ETHYL GLY este greu de obținut rezultate corespunzătoare... am aceeași problemă ca și alte mesaje aici, acest ulei dens maro care arată foarte murdar... rețeta pe care am urmat-o:

-MIX 1.4 LT apă și 240 gr NaOH și 1 kg eth-gly-pmk la 80º timp de o oră
- adaug 650 gr HCL la 80º amestec tot o oră (nu e prea mult hcl?)
-apoi separator
-apoi spălare cu saramură + spălare cu apă de 2 ori
-separator
apoi distilare în vid (nu am făcut-o încă pentru că nu am fost sigur că am făcut bine)
-apoi separator, pentru a elimina aciditatea (de ce... am făcut deja saramura.... nu știu)
-apoi din nou 500 ml apă și separator
-destilarea în vid până când toată apa dispare
-voila

Aceasta este rețeta pe care o aveam de la vânzătorul meu de pmk... dar când i-am cerut niște detalii neclare, nu știa... doar a vândut-o.

Deci, întrebările mele aici:

sugestii pentru toți pașii? cum ar fi temperaturile, timpii și alte sfaturi?
Am citit aici sa adaug hcl la aceeasi temperatura cu prima etapa, ar putea fi asta cheia pentru a obtine un ulei clar?

tnx băieți

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Încercați să începeți temperatura reacției cu hidroxid de sodiu la 20-21*C și adăugați timpul până la 12 ore.

Mikrobiome

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Care timp? Momentul amestecului cu hidroxid, momentul amestecului cu hcl, sau ce?

artificialmango

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Am încercat să vă trimit PM cu câteva întrebări destul de critice, dar nu am mai primit răspuns de câteva săptămâni... Există o altă modalitate de a vă contacta direct pe dumneavoastră sau pe alți experți? Există un proces pe care l-am schițat și aș dori să fie validat de experți, dacă este posibil.

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Puteți încerca să o postați aici, pun pariu că sunt câteva persoane aici cu xp în acest domeniu...

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Poate că avem nevoie de un videoclip despre cum să sintetizăm noul PMK chinezesc la MDMA, ar rezolva multe îndoieli.

Aș fi încurajat să o fac dacă cineva îmi arată pas cu pas, am 1 kg de PMK din ianuarie și este neatinsă.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Reacție simplă. Problema este materia primă.
Numărul CAS al substanței, în PM, pentru a nu inunda aici. Dacă facem acest lucru, publicați-l aici.

Last edited by a moderator:

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44

Numărul CAS al substanței pe care o am este: 28578-16-7

Pot obține materialele necesare fără mari probleme, mă pricep la căutare.

Mi-ar plăcea să pot oferi un ajutor forumului cu privire la această problemă, nu este nimic clar cu privire la producerea MDMA și niște fotografii/video ar fi bine pentru comunitate. Sau un tutore care să ne ghideze pas cu pas și apoi să-l postați pe forum. V-aș încuraja să vă documentați.

Darkie1990

Don't buy from me
Member
Reaction score
6
Deci dh2o cu hidroxid de sodiu se amestecă la 20*C și se adaugă glicidat pmk la această temperatură? Dacă da, se încălzește în cele 12 ore până la 80*C? Sau se menține la 20*C timp de 12 ore?

callmecharlie

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
Interpretarea mea, din ceea ce a spus William, este să o păstrați la 20 de grade (temperatura camerei) timp de 12 ore. Deci nu, nu încălziți.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
dar acest lucru ar putea funcționa poate pentru vechiul pmk.... acest nou material ceros nu se va topi la 20ªc.... IMO temperatura minimă ar trebui să fie chiar deasupra punctului de topire al acestei chestii...33º ...altfel vom face saponificarea incorect, fără ca ceara să se topească...am dreptate?

WillD

Expert
Reaction score
1,056
O soluție apoasă de alcali proaspăt preparată va da o temperatură. Dacă răcim soluția, la o temperatură scăzută, reacția ar trebui, de asemenea, să meargă.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
dar problema este că scurta creștere a temperaturii dată de NAOH nu este suficientă pentru topire.... este o rocă mare și solidă în mod normal, iar mortarul este o durere... foarte dificil deoarece se lipește peste tot

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Se poate realiza la orice temperatură, începând de la temperatura camerei. Cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât reacția este mai rapidă, dar și cu atât sunt mai mari șansele de a obține subproduse.