Lisdexamfetamină

amyexplores

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Bună! Aș dori să știu dacă există o modalitate de a-mi face propria lisdexamfetamină, trebuie să o iau în fiecare zi și prețurile sunt ridicole și uneori produsul nici măcar nu este disponibil... Poate cineva să mă ajute cu asta?
Mulțumesc în avans!!!

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Lisdexamphetamina în organism este metabolizată în amfetamină. Este mai ușor pentru dvs. să sintetizați imediat amfetamina și să o utilizați în scopuri medicale.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Vă referiți la lisdexamphetaminedimesylate, Elvanse. Este doar D-amfetamină sărată cu mesilat și combinată cu un aminoacid pentru a prelungi eliberarea. lisDEXAMPHETAMINEdimesylate. Toate elementele fără majuscule din numele moleculei sunt descompuse de enzimele din fluxul sanguin și rămâneți cu narcoticul pur, dextroamfetamina.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Da omule!!! Im în același shit.its doar crimminal naibii ce te lasă să plătească pentru că shit.im din nl și să plătească o rahat de bani pentru asigurarea mea și pastilele Elevance de care am nevoie nu primesc payed.onley parte de la unele pay back companie, dar încă costă o avere.just pentru un grup xtra amină pe dex.
Eu nu pot aforde medicația mea ca acest lucru și eu sunt forțat să devin creativ. care este cea mai mare parte a motivului de a începe să facă mine. și ofcource hobby-ul în ea. dar da, este anormal ceea ce ei cer pentru o dexamphetamine cu o întârziere uptake. ce se așteaptă ca oamenii să facă după ce primesc facturi ca asta și unele reacherge? Trebuie să fii prost să nu încerci măcar să te salvezi de la sărăcie.👍Este o practică pur mafiotă ceea ce fac și pe un teren legal. Cine este criminalul în asta. Sunt cu tine până la capăt. La naiba, am crezut că sunt singurul aici cu o problemă atât de mare ca asta.