Căutați un chimist european care să producă amfetamină pentru nevoile sale

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bună ziua, mă bucur că am găsit acest forum. Am fost un membru foarte activ în consiliile de viteză dread, dar de când a fost în jos am fost tăiat, de asemenea.

Nu sunt sigur dacă este bordul corect și dacă astfel de mesaje sunt binevenite la toate, dar am decis să fac acest post ca acest lucru este ceva care a fost în capul meu pentru destul de ceva timp și acest lucru pare ca cel mai potrivit loc pentru a cere.

Sunt un consumator de amfetamină de lungă durată și am nevoie de o aprovizionare constantă de ceva de genul 100g pe 1-2 luni.
Caut pe cineva care produce amfetamină de primă mână și, cel mai important, o consumă el însuși. Caut o persoană care face tot posibilul și care este suficient de pasionată și de exigentă pentru a produce un produs excelent, pur și, în cele din urmă, sigur pentru consum, în primul rând pentru propriile sale nevoi, aplicând standarde ridicate în măsura în care este cazul.

După cum am mai spus, sunt un consumator de amfetamine de lungă durată, care nu a luat niciodată medicamente pe bază de rețetă etc., ci s-a aprovizionat întotdeauna de pe dw sau de pe stradă. În ultimii ani, am fost martor la lucruri incredibil de ciudate în majoritatea produselor pe care mi le procur și nu voi minți că am devenit din ce în ce mai suspicios și paranoic cu privire la majoritatea produselor pe care pun mâna, mai ales având în vedere că iadul s-a dezlănțuit în domeniul farmaceutic, cel mai recent exemplu fiind injecțiile foarte discutabile de terapie genică și ceea ce ar putea agențiile cu trei litere și alți agenți ai agendei transumaniste care încearcă să introducă în corpurile noastre tot mai mult.

În afară de asta, am făcut mai mult de 30 de comenzi în ultimii doi ani și încă nu am găsit un furnizor de încredere. Niciun furnizor european, inclusiv cei notabili și foarte apreciați, cum ar fi GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK și alții, nu părea să aibă nici o consistență și acest lucru a dus la un consum nesfârșit de substanță toxică în esență aleatorie și aproape întotdeauna incredibilă pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și spălarea minuțioasă cu cantități generoase de acetonă anhidră fierbinte pare să mai taie, deoarece se pare că majoritatea umpluturilor / reziduurilor din zilele noastre nu sunt solubile în acetonă și am fost lăsat fără altă opțiune decât provocarea constantă a ravagiilor zilnice asupra stomacului și intestinului meu... De asemenea, mi-au crescut niște cheaguri sub piele, asemănătoare unor sfere, care se datorează cu siguranță consumului zilnic de ultima amfetamină pe care o am în mână. A fost din ce în ce mai îngrijorătoare pe măsură ce trece timpul și am ingerat tot felul de substanțe chimice aleatorii pentru o perioadă prelungită de timp, acesta este motivul pentru care am decis să apăs pe trăgaci și de a face acest post ca am fost într-o astfel de poziție disperată pentru ceva timp acum..

Dacă există vreun chimist acolo, situat în Europa și care produce calități relativ modeste pentru consumul propriu sau pentru cercurile sale apropiate, vă rog să intrați în contact cu mine prin orice mijloace posibile în cazul în care sunteți dispus să mă furnizați cu amfetamină sigură pentru consum. Vă rog să nu mă înțelegeți greșit, nu caut în mod special un vânzător obișnuit, ci o persoană cu care să putem lega o prietenie strânsă și pe termen lung și să ne ajutăm reciproc în mod onest în toate modurile posibile. În prezent, nu sunt în măsură să plătesc un plus generos, așa cum simt că vreau să fac, dar sunt o persoană recunoscătoare și loială și sper că voi fi capabil să returnez această favoare incredibilă într-un fel sau altul pe drum...

Vă mulțumesc pentru lectură, sper că persoana potrivită vine de acest post.
În orice caz, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
Rămâneți în siguranță

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Vedeți toate anunțurile din BB Market. Acolo veți găsi producători de amfetamină. De regulă, producătorii nu prea au timp să caute astfel de mesaje pe forum. Încercați să faceți un efort pentru a găsi un furnizor pe cont propriu.
Dacă cineva vă oferă să cumpărați ceva mai întâi, este 99% probabil ca acea persoană să fie un escroc

Status
Not open for further replies.